Muse

• Креатор на темата Креатор на темата Voice of Jericho
  • Време на започнување Време на започнување
Спесифични и забавни, многу кул бенд со интересен вокал. Им ги почитувам текстовите многу и склопот на електрониката и рокот им е баш ко шо треба. :love:

Oтопорот им е ептен ремек дело. Заедно со The Weight of Your Love на Editors и High Violet на The National ми е еден од топ албумите од поновиве рок бендови. Во јаднава ни држава нема да дојдат никогаш затоа што... знаете зашто. Ако навратат на Балканов некогаш и сум при пари, одам па мајка јана нека е.

Блазе си им на Јапонциве...

Muse are headlining Grüne Hölle Rock and Rockavaria in Germany & Rock in Vienna in Austria in 2015.

For more details, please click here: http://muse.mu/news,summer-festivals-germany-austria_1613.htm

Ваљда јуни/јули 2015 ќе има објавено поише датуми за концерти. За вас не знам, ама мене ептен ми се иде. :D

E ај да не ти се оди :D
Фестиваливе се насочени кон потежок рок, така што ова е уште една потврда дека албумот ќе биде потежок...
Не знам дали Мет трола ама кога еден фан на твитер го праша дали ќе ја свират Ситизен на наредната турнеја тој му одговори: "Yes, and its sequel." o_O
Рекоа дека едвај чекаат да ги свират новите песни, фестиваливе се на крајот на Мај,а за новиот албум е речено дека ќе излезе на лето... Значи песните ќе ги свират пред да излезе албумот или пак албумот ќе излезе во Мај? :vozbud:

п.с.

Guiding light е една од најомразените мјуз песни од фановите во ист кош со Neutron Star Collision xD
Aма колку и да се cheesy некои песни, во живо се скроз друга приказна... тоа се Muse :D

Уште еден пример

И нешто сосема поразлично

@Expecto Patronum, замисли на концерт на Muse и Мето покажува накај тебе вака:
10392333_10152598812223725_2975296419838660305_n.jpg

Ќе споделуваме слики од ИГ а? :cool:
10729421_869697749709023_521891930_n.jpg

Ја сум малце поскромна, Мет е презафатен. Ја сакам Крис да ми се насмее... и да ми ја даде хармониката :X3:

My friend did something funny with her cats. She got three cats and named them after Matt, Dom and Chris (as she is a huge Muse fan like myself). Guess why she did that; so that she can call them the 'Mews'. I laughed so hard when she told me about them
True story :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom