Мујо и Хасо

На некој човек, на сред автопат му се расипало фичето, а неколку километри бил некој град...
И така застанало еден мерцедес и го прашал дали ќе можи да го влечи до градот фичето, овој со мерцедесот рекол нема проблем, го закачиле фичето и тргнале.
По патот некој со црно BMW ја настапил и го поминал на овој со Мерцедесот, и овој се изѕифкал и го настапил и мерцедесот, 250, 260, 270 km/h, а фичето од позади лево десно, неможело да застани..
Поминуват низ 2ца полицајци и мерат колку возат... И едниот му рекол на другиот, ги виде ли бе колку возат? И другиот рекол ги видов, а ти го виде ли фичето одпозади се мафта лево десно сака да ги престигне!

На некој човек, на сред автопат му се расипало фичето, а неколку километри бил некој град...
И така застанало еден мерцедес и го прашал дали ќе можи да го влечи до градот фичето, овој со мерцедесот рекол нема проблем, го закачиле фичето и тргнале.
По патот некој со црно BMW ја настапил и го поминал на овој со Мерцедесот, и овој се изѕифкал и го настапил и мерцедесот, 250, 260, 270 km/h, а фичето од позади лево десно, неможело да застани..
Поминуват низ 2ца полицајци и мерат колку возат... И едниот му рекол на другиот, ги виде ли бе колку возат? И другиот рекол ги видов, а ти го виде ли фичето одпозади се мафта лево десно сака да ги престигне!
Добра работа:smir::pos2::pos2:

Само каде се Мујо и Хасо во целава прикаска?

@Dzish
Па нема посебна тема само за Вицеви? Па кај да го пишам вицов?

има посебна тема вицеви без наслов се вика:smir:

Омг, незнаев.:nesvest: Eпа нека го преместат постот, и таму ќе ставам...:)

Си биле Мујо и Хасо, и немале каде да спијат, отишле во паркот на една клупа.
Мујо му рекол на Хасо јас ќе спијам одоздоле на клупата а ти одозгоре, и така направиле.
Вечетра некој барабишта поминале, и му удриле ќотек на тој одозгоре(Мујо). И вака правиле 2-3 вечери, на Мујо му се смачило и му рекол на Хасо, Хасо ај да се смениме малце, јас да спијам одоздоле а ти одозгоре, Хасо рекол нема проблем бе, и така направиле. Вечетра барабите пак дојделе и си рекле, абе доста го мававме на тој одозгоре, ај сеа малце на тој одоздоле, а устави пак бил истиот Мујо, си смениле местата... Ох кутриот..:pos:

Мујо и Хасо живееле на стокатница.Мујо читал весник на тераса и весникот му паднал. Тој земал двоглед и го читал весникот што му паднал. Хасо го немало повеќе часа. Кога стигнал Мујо го прашал:
- Кај беше до сега?
Хасо му одговорил:
- Отидов да свртам страница!!! :vozbud:

Мујо и Хасо живееле на стокатница.Мујо читал весник на тераса и весникот му паднал. Тој земал двоглед и го читал весникот што му паднал. Хасо го немало повеќе часа. Кога стигнал Мујо го прашал:
- Кај беше до сега?
Хасо му одговорил:
- Отидов да свртам страница!!! :vozbud:

логично би било мујо ако чита весник тој да слези долу а не хасо.

Дошол Мујо навечер камен пијан и се бутнал во кревет покрај Фата која веќе спиела. Кога се разбудил, видел чуден човек, облечен во бела одора. - Кој си ти? - Јас сум Свети Петар. - Тоа значи дека сум мртов? -Да! - Ама, имам толку многу за што да живеам.... не се ни простив одмоите... мора да ме вратиш назад и тоа веднаш! - Можеш да се реинкарнираш но има мал проблем. Можам да те вратам назад ама само како куче или како кокошка.
- Подобро како кокошка зашто има една фарма во близина на мојата куќа.
Петар плеснал со рацете, се појавува светлост и Мујо се наоѓа прекриен со пердуви како колва по дворот.
Доаѓа петел до него и го прашува Мујо:
- Значи, ти си новата кокошка, како ти е првиот ден овде?
- Супер е ама имам чудно чувство дека ќе експлодирам одвнатре.
- Не е тоа ништо, овулираш. Не ми кажувај дека никогаш немаш снесено јајце? Ако немаш, само опушти се и дозволи се да оди по својот тек.
Мујо се опуштил и по некое време излетало јајце. Мујо го преплавила милина бидејќи по првпат во животот почувствувал мајчинство.
Кога го снел второто јајце го обзел уште поголем бран емоции и знаел дека реинкарнацијата во кокошка е најдоброто што можела да му се случи во животот... евер!
Уживањето било неописиво и таман кога сакал да го снесе и третото јајце, одеднаш осеќа јак удар во главата и ја слуша Фата како вика:

- Пробуди се, пичка ти материна пијана, сереш по креветот!
:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

:poss::poss::poss::poss::poss::poss:

Спиеле Мујо и Хасо една вечер на исти кревет. На Хасо не му се спиело и го извадил да го дрка. По 10 минути дркање не се случило ништо. По 20 минути се испотил и си рекол:"Зошто не може да се задоволам за толку многу време"? И по некое времеМујо се завртел и му рекол:"Стига го дркаше мојот да ти ебам мајката,извади го твојот веке еднаш"!!!

Хасо отишол кај Мујо на гости. Викнал:
-Мујоо дома ли си?!
-Не! Викнал Мујо. А Хасо рекол:
-Не лажи патиките ти се тука!

Паднале Мујо и Хасо во некоја голема дупка. И Хасо налутен му вели на Мујо:
- Ако не излеземе до вечер од овде јас си одам !

Мујо и Хасо си купиле нов мотор и заспале, дошле крадци и го украле моторот и им оставиле прасе.
Кога се разбудиле од спиење Мујо седнал на прасето и му ги вртел ушите кога тргнало да оди, одело, одело и застанало да моча и Мујо викал:
- Хасо на моторот му истече горивото и потоа продолжило да оди и пак застанало да сере и Мујо викал на Хасо:
- На моторот деловите му испаднаа!!!

Доктор Хасо го ебе Мујо во болница. Поминува сестрата, ги гледа и ги прашува:
- Што правите, докторе?
- Давам вештачко дишење.
- Па тоа се прави на уста.
- Од уста се почнува. :tapp:

Си биле Мујо и Хасо. Хасо спиел, а Мујо пржел палачинки. Дошла една вештерка кај Хасо и му рекла:
-Јас сум вештерка со извалкани раце!!!
Хасо се исплашил и скокнал низ прозорецот...
Потоа дошла вештерката кај Мујо и истото го рекла, а Мујо рекол:
-Иди изми ги рацете па да јадеме палачинки!!? :pos2: најбоље хаха

~Мујо и Хасо живееле на стокатница.Мујо читал весник на тераса и весникот му паднал. Тој земал двоглед и го читал весникот што му паднал. Хасо го немало повеќе часа. Кога стигнал Мујо го прашал:
- Кај беше до сега?
Хасо му одговорил:
- Отидов да свртам страница!!!

~Мујо и Хасо отишле да преноќат во хотел. Мујо спиел горе, а Хасо доле. Вечерта дошле бандити. Го истепале Мујо што бил горе. И така неколку дена. И Мујо му вика на Хасо:
- Хасо оди ти спиј малку горе. Хасо се согласил. Вечерта дошле бандитите и си рекле:
- Ај доста му е на овој горе. Ај маку и овој доле. И така Мујо пак го окркал!

~Паднале Мујо и Хасо во некоја голема дупка. И Хасо налутен му вели на Мујо:
- Ако не излеземе до вечер од овде јас си одам !

Мујо требало да оди во болница го болело заб а тој немал книшка и му побарал на хасо- Хасо ќе може да ми ја позајмиш книшката за на доктор а ? хасо му рекол може зошто да не може па потоа Мујо отишол на лекар и лекарот му побарал книшка и мујо давал книшка на хасо а хасо бил болен од прст и во книшката пишувало дека бил болен од прст а докторот му рекол на Мујо абре хасо јас сум забен лекар а не лекар на прсти оди кај лекар што е за прсти а не кај забен лекар и потоа Мујо му рекол на докторот абре докторе.. и докторот му рекал бегај одтука марш потоа Мујо отишол за лекар за прст и му рекол на тој докорот абре докторе на мене ме боли забот ако може да видите што е и докторот му рекол абре ние сме доктори за раци и за нозе а не за заби оди си дома и не се зафркавај со нас и потоа Мујо му рекол на докторот абре докторе забот ме боли ме избркаа од кај забниот лекар и затоа дојдов овде и докторот рекол бегај одтука бре и мујо си отишол дома и му рекол на хасо абре хасо дај да ти го позајмам забот а ти мене прстот :pos2::pos2::pos2:.

Мујо требало да оди во болница го болело заб а тој немал книшка и му побарал на хасо- Хасо ќе може да ми ја позајмиш книшката за на доктор а ? хасо му рекол може зошто да не може па потоа Мујо отишол на лекар и лекарот му побарал книшка и мујо давал книшка на хасо а хасо бил болен од прст и во книшката пишувало дека бил болен од прст а докторот му рекол на Мујо абре хасо јас сум забен лекар а не лекар на прсти оди кај лекар што е за прсти а не кај забен лекар и потоа Мујо му рекол на докторот абре докторе.. и докторот му рекал бегај одтука марш потоа Мујо отишол за лекар за прст и му рекол на тој докорот абре докторе на мене ме боли забот ако може да видите што е и докторот му рекол абре ние сме доктори за раци и за нозе а не за заби оди си дома и не се зафркавај со нас и потоа Мујо му рекол на докторот абре докторе забот ме боли ме избркаа од кај забниот лекар и затоа дојдов овде и докторот рекол бегај одтука бре и мујо си отишол дома и му рекол на хасо абре хасо дај да ти го позајмам забот а ти мене прстот :pos2::pos2::pos2:.
Ич не интересно, дури жално.
Да ставаше интерпункциски знаци мош ќе беше поинтересно, очите ме заболее додека да прочитам. :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom