Мујо и Хасо

Мујо и Хасо :P

Незнам каков хумор ќе беше ова без вицови за Мујо и Хасо.
Еве еден од мене

Си била некоја женска и чекала со колата на семафор. До нејзе чекал и Мујо. Почнал Мујо да го отварат прозорецот од колата. Го видела женската и мислела дека сакат да и кажит нешто. Го отворила прозорецот и Мујо и викат: "Шо мор, и ти прдна?"

go uapsile mujo zatoa sto pregazil nekoja zena
i mu zemaat podatoci
ime: Mujo
prezime: Ibrov
Roden: Da

se zapoznavale Tarzan i Mujo
Tarzan: Ja Tarzan
Mujo: Ja Mujo
Tarzan: Moja Dzejn
Mujo: Moja Fata
Tarzan: Moja cita (se misli na majmunot)
Mujo: Moja jok nepismena

Се нашле Мујо и Хасо в затвор и Хасо почнал да пишува по ѕидот па Мујо му рекол Хасо не пишувај по ѕидот ке не избркаат од затвор бе. љољ :tapp:

Пит Бул vs Пекинезер??? WTF

Си имал Мујо пит бул, а Хасо волчјак. Се здавиле кучињата и пит булот го изел волчјакот. Отишол Хасо и купил дога. Пак се степале кучињата и пак пит булот победил. Хасо отишол по третпат и купил шарпланинец, но пит булот и него го победил. Ептен налутен Хасо отишол по ново куче и после два дена се вратил со пекинезер. Мујо се згазил од смеење кога го видел пекинезерот. Отишле кучињата позади една грмушка да се тепаат. После некое време се вратил пекинезерот носејќи ја главата на пит булот. Мојо кога видел што се случило почнал да плаче:
- Знаеш ли бе ти колку пари јас платив за тој пит бул?
- А ти знаеш ли јас колку платив пластична операција за ова крокодолов да ми го направат пекинезер?

Пит Бул vs Пекинезер??? WTF

Си имал Мујо пит бул, а Хасо волчјак. Се здавиле кучињата и пит булот го изел волчјакот. Отишол Хасо и купил дога. Пак се степале кучињата и пак пит булот победил. Хасо отишол по третпат и купил шарпланинец, но пит булот и него го победил. Ептен налутен Хасо отишол по ново куче и после два дена се вратил со пекинезер. Мујо се згазил од смеење кога го видел пекинезерот. Отишле кучињата позади една грмушка да се тепаат. После некое време се вратил пекинезерот носејќи ја главата на пит булот. Мојо кога видел што се случило почнал да плаче:
- Знаеш ли бе ти колку пари јас платив за тој пит бул?
- А ти знаеш ли јас колку платив пластична операција за ова крокодолов да ми го направат пекинезер?
Што се добило ако ги спариш овие две?

Очите на пикинизерот :)

haahh:pos2:
Mujo go prasuva Haso
si ebal li nekogas peder
a haso vika
ne ama sum ebal eden covek sto ebal peder

Мујо и Хасо ..
Хасо бил пред умирање и на Мујо ми кажал да му исполне крајната желба ..
И Мујо му кажал кажи ке ти ја исполнам .. И Хасо вика оди од горе земи ги влечките мои ...
Мујо оди горе и на сопругата на Хасо вика ''хасо ме пушти да му исполнам крајната желба'' и сопругата кажала ајде кажи која желба и Мујо рекол кажа Хасо да ве ебам и тебе и керкати ... и Сопругата на Хасо кажала НЕМА ШАНСИ ...
И мујо вика прати сега и се издерал
Мујо:Хасооо и ДВЕТЕ ЛИ БЕЕЕЕ ??
Хасо:ДА ДА И ДВЕТЕ .....
:pos2::pos2::pos2:Го сфатифте ?

Како се додворува Мујо?
-Фато дај ми малце, знам дека имаш.

Разговараат Мујо и ХасоЧ
-Хасо, денеска ти ја спасив жената од силување.
-Е фала ти многу, а како се случи тоа?
-Па успеав да ја наговорам!

Му се жали Мујо на Хасо:
-Вчера ја фатив Фата во кревет со јапонец!
-И?!
-И ништо, од кај да знам јас јапонски!

Се вратил Мујо дома и ја фатил Фата во кревет со најдобриот пријател. Без да трепне, го извадил пиштолот и го убил. И Фата му вика:
_Е, мој Мујо ако продолжиш вака ке ги изгубиш сите пријатели!

Како Мујо се додворува на Црногорка?
-Е, девојко, имаш ли ти нешто босанско во тебе?
-Не!
-А сакаш да имаш?

Стои Мујо гол, како од мајка роден, пред огледалото и вели:
-Уф, мајката, ама сум дебел, погледни колкав ми е стомакот! А и сум се смалил нешто, сум остарел, се ми виси...Фато кажи нешто позитивно за да не паднам во депресија!
-Молчи Мујо, барем видот ти е супер!

Играл Мујо покер, па одеднаш и викнал на Фата:
-Фато, вари кафе, те добив назад!

Паднале Мујо и Хасо во некоја голема дупка. И Хасо налутен му вели на Мујо:
- Ако не излеземе до вечер од овде јас си одам !

Lezhi Fata na intenzivnoj njezi. izlazi doktor i kazhe Muji;
--Fata ne izgleda dobro.
--Znam doktore,al' dobro kuha i dobra je s djecom.

Pita Muja Hasu
-jel Ba jel skija tvoja Fata
-Još kako odgovara Hasa...ko grom...u svako drugo drvo

Си биле Мујо и Хасо и биле партизани.Германците ги гониле.Мујо и Хасо се скријале во еден бунар,и Мујо му рекол на Хасо:
Мујо кога ке стигнат германците до бунарот ние ќе повтараме по нив,демек ехо се слуша.И Хасо рекол арно.
Стигнуват германците до бунарот,и еден од нив вика:Мош се зад дрвото и Мујо и Хасо од доле мош се зад дрвото,мош се зад дрвото.Другиот рекол:Мош се у шумата,и Мујо и Хасо од доле мош се у шумата,мош се у шумата.И тогаш еден од нив рекол а да не се во бунарот? И Мујо и Хасо од доле:М ош се у шумата мош се у шумата.

Си биле Мујо и Хасо и биле партизани.Германците ги гониле.Мујо и Хасо се скријале во еден бунар,и Мујо му рекол на Хасо:
Мујо кога ке стигнат германците до бунарот ние ќе повтараме по нив,демек ехо се слуша.И Хасо рекол арно.
Стигнуват германците до бунарот,и еден од нив вика:Мош се зад дрвото и Мујо и Хасо од доле мош се зад дрвото,мош се зад дрвото.Другиот рекол:Мош се у шумата,и Мујо и Хасо од доле мош се у шумата,мош се у шумата.И тогаш еден од нив рекол а да не се во бунарот? И Мујо и Хасо од доле:М ош се у шумата мош се у шумата.
mujo mu rekol na haso:mujo...:tapp::tapp:

Одат Мујо и Хасо по пат и Муја паѓат в дупка. Хасо ни пет ни шест туку седум :icon_lol:

Мујо и Хасо живееле на стокатница.Мујо читал весник на тераса и весникот му паднал. Тој земал двоглед и го читал весникот што му паднал. Хасо го немало повеќе часа. Кога стигнал Мујо го прашал:
- Кај беше до сега?
Хасо му одговорил:
- Отидов да свртам страница!!!

Си биле Мујо и Хасо и биле во затвор. Еден ден на Хасо му дале бостан диња круша и јаболко а на Мујо ништо не му дале. Мујо почнал да си црта по ѕид.
-Мујо со праиш бе будало?
-Еве чим мене не ми даваат да јадам, јас ќе јадам од ѕид!

Хасо отишол кај Мујо на гости. Викнал:
-Мујоо дома ли си?!
-Не! Викнал Мујо. А Хасо рекол:
-Не лажи патиките ти се тука!

Мујо и Хасо отишле да преноќат во хотел. Мујо спиел горе, а Хасо доле. Вечерта дошле бандити. Го истепале Мујо што бил горе. И така неколку дена. И Мујо му вика на Хасо:
- Хасо оди ти спиј малку горе. Хасо се согласил. Вечерта дошле бандитите и си рекле:
- Ај доста му е на овој горе. Ај маку и овој доле. И така Мујо пак го окркал!

Паднале Мујо и Хасо во некоја голема дупка. И Хасо налутен му вели на Мујо:
- Ако не излеземе до вечер од овде јас си одам !

Мујо и Хасо си купиле нов мотор и заспале, дошле крадци и го украле моторот и им оставиле прасе.
Кога се разбудиле од спиење Мујо седнал на прасето и му ги вртел ушите кога тргнало да оди, одело, одело и застанало да моча и Мујо викал:
- Хасо на моторот му истече горивото и потоа продолжило да оди и пак застанало да сере и Мујо викал на Хасо:
- На моторот деловите му испаднаа!!!

Си оделе Мујо и Хасо по патот и одеднаш паднале во дупка. Се мачеле и никако да излезат и на крај виделе дека не можат да излезат, и решиле тука да преспијат. И овој Мујо му вели на Хасо, абе Хасо овде ке преспиеме, Хасо му рекол па да. Мујо му рекол па зошто не кажеш да отидам да си ги земам пиџамите!

Мујо бил тешко болен. Неговата жена Фата отишла да го посети. Кога дошла се поздравиле и таа му реклa:
-Мујо, да ти кажам што ми се случи по патот!?
-Што!!??
-Повикнав јас такси и на сред пат погледнав во торбата ми го нема паричникот!!!
-И!?
-Му објаснив на возачов и тој ми рече:
-Не се плашете госпоѓо се тоа јас ке средам...
-И Мујо, одедаш возачот скрена во една уличка ми се заврти и ми рече:
-Госпоѓо ако ве го нема паричникот, бирајте:
-Или ке ми го попушите или ке ми испеете некоја песна!!!
Мујо веднаш рекол:
-И која пена му испеа!?
-Па Мујо, па мислиш ли ти дека мене ми е до песна кога ти си во болница!?!

Доктор Хасо го ебе Мујо во болница. Поминува сестрата, ги гледа и ги прашува:
- Што правите, докторе?
- Давам вештачко дишење.
- Па тоа се прави на уста.
- Од уста се почнува.

Си биле Мујо и Хасо. Хасо спиел, а Мујо пржел палачинки. Дошла една вештерка кај Хасо и му рекла:
-Јас сум вештерка со извалкани раце!!!
Хасо се исплашил и скокнал низ прозорецот...
Потоа дошла вештерката кај Мујо и истото го рекла, а Мујо рекол:
-Иди изми ги рацете па да јадеме палачинки!!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom