- Член од
- 30 јуни 2008
- Мислења
- 2.026
- Поени од реакции
- 1.335
12 Meseci paketImas za 12m.super200/12m.?ili mesecen.?
12 Meseci paketImas za 12m.super200/12m.?ili mesecen.?
Zvoni im na pola sat nema da ti aktiviraat XX vreme do tolku se zakoceni....12 Meseci paket
Проработи денес во 10 и 30 конечно.Zvoni im na pola sat nema da ti aktiviraat XX vreme do tolku se zakoceni....
Kjuti, za svoi pari nervi da kinis.....Проработи денес во 10 и 30 конечно.
Да.Kjuti, za svoi pari nervi da kinis.....
ti pratija sms deka e aktiviran za 12m.?
*100#има ли начин да се види состојба на кредит на припејд бројче?
да се издржат овие 2-3 месеци додека да се искористат платените годишни пакети од лајка и збогум на вакви глупи оператори сите 3-4 броја ги портирам кај асален оператор па колку сака нека кошта мме ова не се трпи.
благодарам*100#
Доколку бројот ти е префрлен на Мтел надополнуваш од веб страната.Доколку си уште на Лајка активирај пакет од апликацијатаКако се надополнува кредит на М тел?
До сега бев на Лајка, ми стигна порака дека треба да ставам кредит за да ми се активира пакетот.
Пробав да ставам 700 ден кредит преку страната на мтел за да активирам 3 месечен пакет ама не прифаќа.
Прегледај го приврзокот 444898
Префрлен е, затоа преку страната пробав ама не сака. Ќе се обидам повторноДоколку бројот ти е префрлен на Мтел надополнуваш од веб страната.Доколку си уште на Лајка активирај пакет од апликацијата
Pobaraj 15010 ili 023150099Успешно.
Е сега како да одберам пакет? Ставив 700 ден кредит. Сакам 3 месечен. Последно активирав на Лајка месечен од 200 ден.
Оваа порака ми стигна денес.
Прегледај го приврзокот 444904