MSN Messenger и се околу него

Статус
Затворена за нови мислења.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Хмм... незнам зашто така ти дава кај тебе... кај мене океj си е све... ако сакаш па јас да направам едно мсн на @hotmail.com па после сменете password и secret answer :toe: Ако сакаш така пиши ... ќе ја наредиме. ;-)

Едит: Друже, ај кликни тука мислам дека тука би требало да ти даде опција @hotmail.com
фала :smir:
конечно најдов

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
ај некој поупатен да ми каже шо е финтава
спуштив мсн плус и одам низ чекорине за инсталација, ги поминвам сите, и после ко ќе уклучам месинџер курац, ни п од плусот...
си мислам да не е поради то шо бетава најнова од мајкрософт е ептен заебана...
дали знае некој шо е финтава
Види ова :helou:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Хмм... незнам зашто така ти дава кај тебе... кај мене океj си е све... ако сакаш па јас да направам едно мсн на @hotmail.com па после сменете password и secret answer :toe: Ако сакаш така пиши ... ќе ја наредиме. ;-)

Едит: Друже, ај кликни тука мислам дека тука би требало да ти даде опција @hotmail.com
Да му се сневиди, одиш подоле и ставаш дека не си од United Kingdome туку дека си од United States и решена работа.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Дечки, постојано ми удира фатал ерор на мсн-во. Дајте некоја програма да го избришем целосно или некое друго чаре? Пробав реинстал, пак истиот проблем го имам

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Дечки, постојано ми удира фатал ерор на мсн-во. Дајте некоја програма да го избришем целосно или некое друго чаре? Пробав реинстал, пак истиот проблем го имам
Revo Uninstaler избриши ја со него и пак ја инсталири:smir:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Добро, некој знае кога ќе излези целосната верзија на 9.0? :helou:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Последната излезена верзија ја имаш тука. А за фул незнам точно, мислам дека сеуште не е излезена ( ко што читав по сајтовите).By: ace_elemeNt:vozbud::vozbud:

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Последната излезена верзија ја имаш тука. А за фул незнам точно, мислам дека сеуште не е излезена ( ко што читав по сајтовите).By: ace_elemeNt:vozbud::vozbud:
Знам за неа, сепак ќе ја чекам целосната верзија, оти оваа е во најмала рака срање. Тенкс ениуеј. :smir:

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Избриши ја со Revo Uninstaler и после тоа инсталирај 8.1 или 8.5 верзија ... не ја инсталирај новата ( мсн 9 бета ).
Ако пак ти даде ерор, види кој ерор ти го дава... отвори google и пиши го тој ерор во search bat-от и би требало да ти најде некое решение за тој ерор.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
инсталири 8.5 и маки немаш... не се замарајте со 9 БЕТА кога ке излезе фул ке ја пробаме сите:smir:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Пак ерор излага. избришав се`, симнав 8.5 и пак ерор има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom