MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Хмм... незнам зашто така ти дава кај тебе... кај мене океj си е све... ако сакаш па јас да направам едно мсн на @hotmail.com па после сменете password и secret answer :toe: Ако сакаш така пиши ... ќе ја наредиме. ;-)

Едит: Друже, ај кликни тука мислам дека тука би требало да ти даде опција @hotmail.com

фала :smir:
конечно најдов

ај некој поупатен да ми каже шо е финтава
спуштив мсн плус и одам низ чекорине за инсталација, ги поминвам сите, и после ко ќе уклучам месинџер курац, ни п од плусот...
си мислам да не е поради то шо бетава најнова од мајкрософт е ептен заебана...
дали знае некој шо е финтава

Види ова :helou:

Хмм... незнам зашто така ти дава кај тебе... кај мене океj си е све... ако сакаш па јас да направам едно мсн на @hotmail.com па после сменете password и secret answer :toe: Ако сакаш така пиши ... ќе ја наредиме. ;-)

Едит: Друже, ај кликни тука мислам дека тука би требало да ти даде опција @hotmail.com

Да му се сневиди, одиш подоле и ставаш дека не си од United Kingdome туку дека си од United States и решена работа.

Дечки, постојано ми удира фатал ерор на мсн-во. Дајте некоја програма да го избришем целосно или некое друго чаре? Пробав реинстал, пак истиот проблем го имам

Дечки, постојано ми удира фатал ерор на мсн-во. Дајте некоја програма да го избришем целосно или некое друго чаре? Пробав реинстал, пак истиот проблем го имам
Revo Uninstaler избриши ја со него и пак ја инсталири:smir:

Последната излезена верзија ја имаш тука. А за фул незнам точно, мислам дека сеуште не е излезена ( ко што читав по сајтовите).By: ace_elemeNt:vozbud::vozbud:

Последната излезена верзија ја имаш тука. А за фул незнам точно, мислам дека сеуште не е излезена ( ко што читав по сајтовите).By: ace_elemeNt:vozbud::vozbud:

Знам за неа, сепак ќе ја чекам целосната верзија, оти оваа е во најмала рака срање. Тенкс ениуеј. :smir:

Избриши ја со Revo Uninstaler и после тоа инсталирај 8.1 или 8.5 верзија ... не ја инсталирај новата ( мсн 9 бета ).
Ако пак ти даде ерор, види кој ерор ти го дава... отвори google и пиши го тој ерор во search bat-от и би требало да ти најде некое решение за тој ерор.

инсталири 8.5 и маки немаш... не се замарајте со 9 БЕТА кога ке излезе фул ке ја пробаме сите:smir:

Пак ерор излага. избришав се`, симнав 8.5 и пак ерор има.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom