МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
aј бре нека го сменат веб сајтот ,уште им е со старото лого

а гледам и на собранискиот канал смениле лого само што им е многу лошо ептен големо и раширено
Еве сега е смалено ама е уште лошо. :)

Еве сега е смалено ама е уште лошо. :)
требале да го остаат стариот ,поубав беше на собранискиот или пак само да биде црвеното квадратче МРТ и доле да си пишува собраниски

требале да го остаат стариот ,поубав беше на собранискиот или пак само да биде црвеното квадратче МРТ и доле да си пишува собраниски
Сега изгледа како МРТ со круна! Кралска тв. :D

„А ништо, многу грдо логово, нема да гледам.“ :facepalm:

Ви дадоа најдобро од Македонија, прифатете. Плус само почеток е. После коа ќе соберат пари и ресурси на луѓе, ќе има унапредување и повеќе модернизирање. Ќе го биде. Се надевам и другиве повеќе ќе го следат ова.

Очигледно имате коментирано за логото ме мрзи да читам сеа 30 страни ама логото е за никаде подобро на старото да се вратат инаку ја упраја малце програмата има да се гледа по нешто

логото си е супер бре незнам што ви е на вас,ама сепак старото беше препознатливо за МТВ незнам зошто го менувале

друго што сакам да искоментирам дека сега програмата е супер
јас би сакал освен овие филмовиве холивудски да има некој европски и за постара генерација како што тоа го практикуваат HTV и РТС

а и да има филмови преку викенд тематски или во чест на некој глумец :)

се надевам ова ќе прочита некој што работи во МРТ :icon_lol:

Новото лого е во боите на знамето.
logo-mtv240.jpg

Иначе еве ги старите:
Tv_skopje_crno.jpg

233px-Logo_of_MRT.svg.png

Имаше и едно друго во форма на око нешто беше ако не грешам..o_O

ЕДИТ: Еве го и него..
mtv.jpg

mtv_01.jpg

логото си е супер бре незнам што ви е на вас,ама сепак старото беше препознатливо за МТВ незнам зошто го менувале

друго што сакам да искоментирам дека сега програмата е супер
јас би сакал освен овие филмовиве холивудски да има некој европски и за постара генерација како што тоа го практикуваат HTV и РТС

а и да има филмови преку викенд тематски или во чест на некој глумец :)

се надевам ова ќе прочита некој што работи во МРТ :icon_lol:
Па на твпакет го пиша истото, вероjатно МРТпромо членот веќе те прочитал :)

Па на твпакет го пиша истото, вероjатно МРТпромо членот веќе те прочитал :)
да се надеваме дека прочитал и дека стварно ќе има вакво нешто на програмата

може сум пишал ама пак ќе пишам под итно да го вратат 2 -риот програм да е на македонски а овие од етничкава заедница албанци,турци,роми... нека си бидат на 3-тиот канал ,собранискиот нека биде 4 ти канал

Штом другите национални канали од другите држави може да имаат повеќе канали зошто па и ние да немаме бар уште еден пошо кај и да е ќе се насобере спорт,емисии,филмови, серии... па ќе биде премногу гужва и ќе нема могу простор за други работи :D

да се надеваме дека прочитал и дека стварно ќе има вакво нешто на програмата

може сум пишал ама пак ќе пишам под итно да го вратат 2 -риот програм да е на македонски а овие од етничкава заедница албанци,турци,роми... нека си бидат на 3-тиот канал ,собранискиот нека биде 4 ти канал

Штом другите национални канали од другите држави може да имаат повеќе канали зошто па и ние да немаме бар уште еден пошо кај и да е ќе се насобере спорт,емисии,филмови, серии... па ќе биде премногу гужва и ќе нема могу простор за други работи :D
третиот канал законски му припаѓа на собранието што значи доколку се врати МРТ 2 за македонците ќе мора да се оформи нов канал МРТ 3 за албанците и другите заедници

третиот канал законски му припаѓа на собранието што значи доколку се врати МРТ 2 за македонците ќе мора да се оформи нов канал МРТ 3 за албанците и другите заедници
па тоа и јас го пишав :D со тоа што ќе се врати МРТ 2 за македонците и оформи МРТ 3 за албанците логички е собранискиот да стане 4 ти канал

Доколку им треба 4-ти канал ќе формираат МРТ 4 и таа ќе биде на македонски. Нема потреба да комплицираат со промена на организациона структура, па веројатно и закони бидејќи се работи за јавно претпријатие. Ама сеуште нема потреба од тоа. Прво нека го средат првиот канал и нека задоминираат на рејтинзите за гледаност. После тоа може да мислат за ширење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom