Jimmy
Организатор
Еве сега е смалено ама е уште лошо.aј бре нека го сменат веб сајтот ,уште им е со старото лого
а гледам и на собранискиот канал смениле лого само што им е многу лошо ептен големо и раширено

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еве сега е смалено ама е уште лошо.aј бре нека го сменат веб сајтот ,уште им е со старото лого
а гледам и на собранискиот канал смениле лого само што им е многу лошо ептен големо и раширено
требале да го остаат стариот ,поубав беше на собранискиот или пак само да биде црвеното квадратче МРТ и доле да си пишува собранискиЕве сега е смалено ама е уште лошо.![]()
Сега изгледа како МРТ со круна! Кралска тв.требале да го остаат стариот ,поубав беше на собранискиот или пак само да биде црвеното квадратче МРТ и доле да си пишува собраниски
и јас тоа го помислив кога првпат го видов логотоСега изгледа како МРТ со круна! Кралска тв.![]()
Пон-пет 19:00Биг Бенг кога ја даваат?
Па на твпакет го пиша истото, вероjатно МРТпромо членот веќе те прочиталлогото си е супер бре незнам што ви е на вас,ама сепак старото беше препознатливо за МТВ незнам зошто го менувале
друго што сакам да искоментирам дека сега програмата е супер
јас би сакал освен овие филмовиве холивудски да има некој европски и за постара генерација како што тоа го практикуваат HTV и РТС
а и да има филмови преку викенд тематски или во чест на некој глумец
се надевам ова ќе прочита некој што работи во МРТ![]()
да се надеваме дека прочитал и дека стварно ќе има вакво нешто на програматаПа на твпакет го пиша истото, вероjатно МРТпромо членот веќе те прочитал![]()
третиот канал законски му припаѓа на собранието што значи доколку се врати МРТ 2 за македонците ќе мора да се оформи нов канал МРТ 3 за албанците и другите заедницида се надеваме дека прочитал и дека стварно ќе има вакво нешто на програмата
може сум пишал ама пак ќе пишам под итно да го вратат 2 -риот програм да е на македонски а овие од етничкава заедница албанци,турци,роми... нека си бидат на 3-тиот канал ,собранискиот нека биде 4 ти канал
Штом другите национални канали од другите држави може да имаат повеќе канали зошто па и ние да немаме бар уште еден пошо кај и да е ќе се насобере спорт,емисии,филмови, серии... па ќе биде премногу гужва и ќе нема могу простор за други работи![]()
па тоа и јас го пишавтретиот канал законски му припаѓа на собранието што значи доколку се врати МРТ 2 за македонците ќе мора да се оформи нов канал МРТ 3 за албанците и другите заедници