МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
RocknRolaa Абе жен(ск)и има: Серена, Блер, мајката на Серена а и Озборувачката е јака гарант, судејќи според гласот. Ама не би гледал ваква серија поради тоа, не сум до толку. Си имам доволно eye candy во GoT и Downton.

Гледаш, не згрешив :D
Ова е озборувачката. :love:
Kristen-Bell-Hot-Pics.jpg

Само се нема појавено :(

Туку ... објавија термин за Supernatural?:cautious:

Олку време на МТВ немав поминато којзнае колку години.
Денес 3-те серии ги гледав на раат и можам да речам дека со ваква програма ќе ги потопат приватниве турски телевизии.
Редно беше.
Секоја чест за нив.
Мене некако не ми се верува дека ќе го потопат Латас...веќе на народот сител им стана "централна" телевизија

Zlatko Andonovski go stavile vo utrinska programa:facepalm:.
Ne znam sto mu bese ama kako nenormalen se odnesuvase so tie grimasi , dvizenje na telo i glup humor kade ne treba. :eek:
Тоа и јас сабајле го приметив, глеам Злате од коментирање на ЛШ на Канал 5, на кое дереџе паднал.o_O .. додуша подобар е во ова отколку во коментирање спортски настан..

бтв, Злате е моментален потпарол на ФФМ. :LOL:
Aбе океј е човекот, не знам, не ми смета на мене толку, може има педерастичен нагласок некогаш, ама за претходниот портпарол на ФФМ е измислен (Зоран Николовски).

Пробав да го погледам Дневнкот сега, не можам, не издржав ни пет пет минути, а плус еден куп технички и други грешк им се случуваат.

И кога ќе го тргнеш македонскиот лав, го добиваш правиот блгарски герб, два лава педери как се стискат :icon_lol:
Прегледај го приврзокот 49647
А и повечко смисол има геслото.

А што правиме со навивачите на вардар што го имаат истиот грб со два лава? Дали е случајно или намерно некој го копирал тој стил?

komiti_amblem01.jpg

ZOTE...
Често, трите лава од грбот се интерпретираат како трите главни делови на Бугарија — Мизија, Тракија и Македонија, кое сваќање е неправилно според хералдичката наука, бидејќи лавовите-штитодршци имаат само дополнителна улога, како и останатите елементи како постаментот и девизната лента.
Coat_of_arms_of_Bulgaria_%28version_by_constitution%29.svg

Грбот според текстот во уставот на Бугарија

Два лава штитодршци има и на националните грбови на Белгија, Камбоџа, Грузија, Кенија, Латвија, Луксембург, Мароко, Холандија, Сиера Леоне, Шведска... и по еден на Британија, Канада, Чад, Ерменија, Свазиленд... пантери, леопарди и тигри има на десетина други...

http://en.wikipedia.org/wiki/Gallery_of_country_coats_of_arms

Фринџ вечер во 22:15 :vozbud:

Више на памет ќе ги научам репликиве од првава сезона на ТББТ :pos: (само првата сезона ја имаат откупено?)

И Љупчо Цветановски од Сител виа 24 Вести во МТВ Дневникот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom