МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Само што гледав најава на филмови на МТВ1, секоја чест за компилацијата! Време е да се прекине турцизмот што го вршат шител и анал5!

Работава со МТВ, наспроти другиве телевизии, особено Канал 5 и Сител е СМРТ ИЛИ СЛОБОДА :D
Да живее МТВ

п.с. Ни самиот не ми се верува дека го напишав ова за МТВ
Само нека продолжат вака.

Супер е се', ама мислам дека толку почнавте да ја фалите МТВ, a уште многу работи треба да се средат. Почнаа да даваат американски филмови и серии, ама целата филмска уметност не е стационирана само во Америка, така да ај малце да почекаме, па да видиме како ќе биде, треба да дадат нешто европско... Инаку супер што МТВ почнаа со некои промени. Плус овие холивудскиве филмови не се новост на МТВ, пред некоја година нели ги даваа I Robot, The Day After Tomorrow...

Штета што народот секад ќе си наоѓа причини за плукање...

YdidrJmO.jpg

Вардар - пелистер нема да се дава ке го давале Металург ракомет во недела. ЛОЛ сеуште се катастрофа
Moжеби да не беше фан на Вардар или Пелистер, друго би размислувал за ова.
Ама пак ако си еден од тие фанови, ќе си го глеаш на стадион. :)

Спортот треба да биде застапен на МТВ а како тв за која плаќаме радиофузија треба да ги дава најголемите дербиња. Искрајно мене ми е гајле за тв сериите

ЛОЛ Во Среда ќе даваат Сити-Дортмунд а нема да ги даваат дечињата што играат серва кај мене во маало.Кој фејл се човече
--- надополнето: 27 септември 2012 во 22:56 ---
Иначе да прашам кои серии ги даваат од пон-пет во 21 и 22:15?

И утакмиците да ги стават пак некој ќе прокоментира и ќе каже не ми даваат Бебе Магазин, не гледам, фејл се.

Вечер прва епизода ќе им биде од Менталист што ќе ја даваат?
Иначе Supernatural како што гледам уште нема термин така ?

Денеска т.е сега во моментов пробав да отворам сајтот на МРТ /МТВ ептен споро се отвараше ,па после 5 минути кога пак сакав да го отворам излезе ова
Service Unavailable

HTTP Error 503. The service is unavailable.

да не го средуваат сајтот ? или можеби мене не ми го отвара

Денеска т.е сега во моментов пробав да отворам сајтот на МРТ /МТВ ептен споро се отвараше ,па после 5 минути кога пак сакав да го отворам излезе ова
Service Unavailable

HTTP Error 503. The service is unavailable.

да не го средуваат сајтот ? или можеби мене не ми го отвара
Незнам кај мене го отвори

Вечер прва епизода ќе им биде од Менталист што ќе ја даваат?
Иначе Supernatural како што гледам уште нема термин така ?

Да и да. За супернатурал им пишав оти ја нема во етер и ми рекоја:

Македонска Телевизија Промо
Сеуште е во фаза на планирање програмската шема, така да не се знае за сигурно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom