Mr.Robot

• Креатор на темата Креатор на темата Ryan Giggs
  • Време на започнување Време на започнување
Типот во главна улога не е доволно добар глумец, не ме убеди во ниедена епизода, а и самата серија дури и 1-та сезона не ем воодушеви, overhyped.

Мене ми беше супер а нз како Малeк не е доволно добар глумец :toe:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
И мене лично првата сезона ми беше многу поинтересна.. бар се знаеше кој е жив,кој не е што е вистинско што не е. Сега ептен претераа во 2ра сезона, еве и со Тајрел на крајот.. вистински е не е.. дрн дрн.. претераа....

јас ја прекинав искрено да ви кажам. Уште на третата еп од вторава сезона серијава ми стана тотално одбивна за гледање. Такво тупење, такви темници, глупи дијалози кои не водат никаде, психоделични сцени итн...не очекував до толку. Испаѓа дека гледаме исповед на психопат, а не крими мистерија серија. Штом серијата не ме привлекува ВЕДНАШ да посегнам по следна епизода, батали. Кој му се допаѓа и има нерви да губи време на вакво нешто слободно. I'm out of here :cautious:.

јас ја прекинав искрено да ви кажам. Уште на третата еп од вторава сезона серијава ми стана тотално одбивна за гледање. Такво тупење, такви темници, глупи дијалози кои не водат никаде, психоделични сцени итн...не очекував до толку. Испаѓа дека гледаме исповед на психопат, а не крими мистерија серија. Штом серијата не ме привлекува ВЕДНАШ да посегнам по следна епизода, батали. Кој му се допаѓа и има нерви да губи време на вакво нешто слободно. I'm out of here :cautious:.
Лоша одлука:confused:

Серијата не е за секого, ретко кој ја разбира.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ако мислиш дека ваква серија што е сепак кохерентна е чудна ондак боље не пуштај никаков арт-хаус филм.

Одлична серија.

Првата сезона далеку подобра од втората и како што кажа @Zedd беше трејлер за третата сезона :) . Сепак браво за сценариото и одличен избор за главна улога.

Почнав да ја гледам и ја завршив првата сезона.. Добра серија според мене, иако колку шо прочитав на почеток од темава многу не ја бендисувате.. Ајде се читаме чим ја завршам втора.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom