♛ Monte - Carlo Rolex Masters 2014 ♛

Статус
Затворена за нови мислења.
повреда јебига....само да не е нешто посериозно за Ноле..

bolje sto ne go zema prviot set nole, ako eventualno pobedese, finaleto ke bese ocobol, nemase sansa protiv Wawrinka, vaka super interesno ke e, Fedeks po prv trofej tuka, ja tipuvam na Stan the Man vo 3 seta.
Za Novak ok sto ne predade, se nadevam nema ova da se odrazi vrz nego vo ostatokot od sezonata, sega 2 nedeli odmor mislam ima, ostatok na sezona aludiram do Rolan, malce krie sto tocno e problemot so zglobot, samo deka ima problemi se znae i nisto poveke, odmorov dobro ke mu dojde.

Cestitki do fanovite na Federer.

Хах, Стан да го тепа Федерер во финале :pos: Не се секирајте, фино лепо ќе ги соблече гаќите уште во соблекувална и ќе си победи Федерер.
Иначе сеа да сум ретардиран треба да почнам да зборам дека Ноле е фолирант, ко некоИ што зборуваа за Надал на АО. Мислам дека после ова ќе сфатите дека не е нималку вкусно кога ќе се повреди некој спортист и кога го гледаме како се мачи и пробува да даде се од себе но телото не му го дозволува тоа.

Барем изгледавме 1 добар сет, после тоа Ноле немаше воља до крај да ја трпи повредата..

Абе уште не му верувате на Стен дека е сменет? :cautious:

Страшен меч ќе гледавме да немаше повреда со зглобот Ноле.Првиот сет беше милина за гледање, вториот само формалност за Федерер.
Ќе гледаме финале со двајца Швајцарци кои реално земјениве подлоги им се out of league.

Класата како да ја немаше на нивниот претпоследен дуел, со прав здрав Новак.:icon_lol:

Се сложувам со @Psyside , гледавме одличен прв сет, после тоа психата и болката на Новак го диктираше мечот, и нормално не е глуп Федерер, да не го искористи тоа.

Ништо таа повреда шо ја влечешениз цел турнир конечно испадна на површина.
Утре страшно добро финале ќе биде и сакам Федерер да го земе и вој Мастерс конечно, трагично е да го нема Монте Карло освоено во неговата кариера човеков.

Штета што се повреди Ноле, ама Федерер реално изигра ептен добро во првиот сет.
Ќе биде забавно финалево.

П.С. Ви текнува кога некои лани викаа дека му е време на Федерер да се пензионира ? :D

тоа е, на цела повреда па и тоа ме изнервира :D што е тука е, само да не е посериозно, Мадрид мора да го освои, на терен на Надал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom