MoneyBookers (официјална тема)

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Сакав да направам по втор пат кешаут од манибукерс на сметка и ми стигна ова :

Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must upload funds into your Skrill (Moneybookers) account via bank transfer.

Му се има случено на ова некој да објасни како да го средам?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Сакав да направам по втор пат кешаут од манибукерс на сметка и ми стигна ова :

Your account is locked for outgoing transfers and credit/debit card payments therefore we cannot complete this transaction.

To unlock your account, you must upload funds into your Skrill (Moneybookers) account via bank transfer.
Му се има случено на ова некој да објасни како да го средам?
Ајде овде ќе ти пишам .. значи не може да подигнуваш пари дека ти го имаат заклучено не знам причината која може да биде , е сега имаш опција 1 доколку можеш да ги префрлиш тие пари на друг акаунт на некој твој другар или на некој од форумов да ти ги извади , или како што ти пишува долу за да го отклучиш акаунтот треба да уплатиш пари на твојот Скрил акаунт преку банковен трансфер .

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Не може да се префлрат сите опции се заклучени освен оваа банк трансфер, пишува пари по соопствен избор да им префрлам што не е некој проблем ама ми велат тој пат ја нема опцијата автоматски како порано туку лично сам морам да ставам пари овде:
Account holder:​
Moneybookers Ltd.
Bank:​
Commerzbank
City/Town:​
Frankfurt am Main
SWIFT:​
COBADEFF
IBAN:​
DE23500400000581732500
Account currency:​
EUR, GBP, CAD, JPY, SGD, HUF, AED, SAR, QAR, MAD, JOD, TND, OMR, RSD, RON

Преку Е-Банкинг од НЛБ има некоја опција таква уплата да направам ?

Член од
5 август 2009
Мислења
1.295
Поени од реакции
484
Не може да се префлрат сите опции се заклучени освен оваа банк трансфер, пишува пари по соопствен избор да им префрлам што не е некој проблем ама ми велат тој пат ја нема опцијата автоматски како порано туку лично сам морам да ставам пари овде:

Account holder:
Moneybookers Ltd.

Bank:
Commerzbank

City/Town:
Frankfurt am Main

SWIFT:
COBADEFF

IBAN:
DE23500400000581732500

Account currency:
EUR, GBP, CAD, JPY, SGD, HUF, AED, SAR, QAR, MAD, JOD, TND, OMR, RSD, RON

Преку Е-Банкинг од НЛБ има некоја опција таква уплата да направам ?
Нема, дефинитивно. Може ќе се сретнеме во банка за истото :)

Член од
16 јануари 2013
Мислења
16
Поени од реакции
1
Зедов картичка виза електрон од Уни Банка сега и сакам да играм онлајн покер се регистрирав на манибукерс и ја аддирав картичката ама кога стегнав да ја верификувам одбрав гејминг и то дека се согласувам да ми зема пари по избор, трансакцијата ми ја даде како неуспешна заради то шо имало некој проблеми со банката како забрана за гејминг и неможам да ја верификувам, а ако ги одберам за нон гејминг нема да можам да играм покер. Дали некој знај како да го решам ова и ако знај нека ми пиши во најбрз можен рок :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Зедов картичка виза електрон од Уни Банка сега и сакам да играм онлајн покер се регистрирав на манибукерс и ја аддирав картичката ама кога стегнав да ја верификувам одбрав гејминг и то дека се согласувам да ми зема пари по избор, трансакцијата ми ја даде како неуспешна заради то шо имало некој проблеми со банката како забрана за гејминг и неможам да ја верификувам, а ако ги одберам за нон гејминг нема да можам да играм покер. Дали некој знај како да го решам ова и ако знај нека ми пиши во најбрз можен рок :D
На која страна сакаш да играш ?? пробај дирекно преку картичка стави пари што кур манибукерси курци палци !

Член од
16 јануари 2013
Мислења
16
Поени од реакции
1
На која страна сакаш да играш ?? пробај дирекно преку картичка стави пари што кур манибукерси курци палци !
То е проблемов брату на страниве кај со сакам да играм пр.ДБГ покер неможи да се депозитира преку картичка директно сето оди преку монеубукерс :(

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
То е проблемов брату на страниве кај со сакам да играм пр.ДБГ покер неможи да се депозитира преку картичка директно сето оди преку монеубукерс :(
Па што бараш на ДБГ покер ? играј си на другите страници Покерстарс, бвин .

Член од
16 јануари 2013
Мислења
16
Поени од реакции
1
Па што бараш на ДБГ покер ? играј си на другите страници Покерстарс, бвин .
абе убај се турнирчинана братче таму и плус не се некој играчи малце да си потрпелив и поискусен мн паричка можиш да си извајш зато е работава :)

Член од
18 јули 2008
Мислења
479
Поени од реакции
140
Нема, дефинитивно. Може ќе се сретнеме во банка за истото :)
Колку ке им пратиш ти :D , пиши кога ке средиш ти, да те прашам за некој работи пошто стварно сум "Taпа" кога станува збор за вакви работи поздрав :)

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
абе убај се турнирчинана братче таму и плус не се некој играчи малце да си потрпелив и поискусен мн паричка можиш да си извајш зато е работава :)
Знам колку се убај ама ти имај волја да играш и на бвин ако депозитираш имаш многу убај турнири 1000$ награда за депозитори се пријавуваат 500-700 луѓе земаат првите 80 , имаше порано турнир 1000$ кој можеа сите да го играат 5000 души се пријавуваа еден другар зеде прво место 120 $ јас до 3то дотуркав еднаш зедов 40$ . бтв сега покерстарс се во коалиција со фул тилт покер и така го сочинуваат најдобриот и најјакиот покер онлајн .

Член од
16 јануари 2013
Мислења
16
Поени од реакции
1
Знам колку се убај ама ти имај волја да играш и на бвин ако депозитираш имаш многу убај турнири 1000$ награда за депозитори се пријавуваат 500-700 луѓе земаат првите 80 , имаше порано турнир 1000$ кој можеа сите да го играат 5000 души се пријавуваа еден другар зеде прво место 120 $ јас до 3то дотуркав еднаш зедов 40$ . бтв сега покерстарс се во коалиција со фул тилт покер и така го сочинуваат најдобриот и најјакиот покер онлајн .
Добро ќе ја имам и ова опција на ум а во врска со проблемов нема некое чаре а ?

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Добро ќе ја имам и ова опција на ум а во врска со проблемов нема некое чаре а ?
Не те разбирам баш добро кога ја внесе картичката ти излезе 2 квадратчиња за да напишиш точна сума на пари колку ти повлекле . ја погоди сумата т.е се јави во банка за да прашаш ?

Член од
16 јануари 2013
Мислења
16
Поени од реакции
1
Не те разбирам баш добро кога ја внесе картичката ти излезе 2 квадратчиња за да напишиш точна сума на пари колку ти повлекле . ја погоди сумата т.е се јави во банка за да прашаш ?
не не брату знам то е дел од постапката да ја погодис сумата проблемов е то со ми дава ерор пред то ко че ја адд картичкава стиклирам гејминг и одам долу давам соогласност да ми одзема пари за да ја верификувам и одам нехт и ми кажува дека банкава демек ја прекинува трансакцијата :(

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
не не брату знам то е дел од постапката да ја погодис сумата проблемов е то со ми дава ерор пред то ко че ја адд картичкава стиклирам гејминг и одам долу давам соогласност да ми одзема пари за да ја верификувам и одам нехт и ми кажува дека банкава демек ја прекинува трансакцијата :(
па тоа среди со банката прашај ги мислам дека не дозволуваат повеќе Уни

Kajgana Shop

На врв Bottom