- Член од
- 22 август 2009
- Мислења
- 214
- Поени од реакции
- 19
Само треба некој Swift Code, за тутнска го најдов овој TUTNMK22 на нет, незнам дали е точен?Да, во основа на исто ти се сведува. Од наша страна немаш никакви проблеми.
Само треба некој Swift Code, за тутнска го најдов овој TUTNMK22 на нет, незнам дали е точен?Да, во основа на исто ти се сведува. Од наша страна немаш никакви проблеми.
Тој е.Само треба некој Swift Code, за тутнска го најдов овој TUTNMK22 на нет, незнам дали е точен?
Скрил си работи перфектно, ако некој има проблеми тоа може да е поради непочитување на нивните правила.Скрил/Манибукерс работеше до пред некој месец, се надевам нема да имам проблеми сега зошто гледам дека некои од вас имаат...
Ако вчера ти стигнала пораката оди во банка денес после 13 часот и провери...Извадив пари оd moneybookers, на сметката од нлб тутунска, и вчера ми пратија смс порака дека ми стигнале парите, но ги нема на сметката.
Дали треба да потпишам нешто кај банката за доказ од каде ми се парите, или нешто слично пред да ми ги стават на сметка?
Пред да одам во банка решив да им пратам mail прво и еве што ми одговорија.Ако вчера ти стигнала пораката оди во банка денес после 13 часот и провери...
Почитуван,
Потребно е да почекате, бидејќи приливите од Moneybookers вообичаено пристигнуваат од 7 до 10 дена.
Поздрав
Чим ти стигнал СМС од банка одговорот што ти го испратиле е тотално погрешен и го пишувал некој кој е или глуп, или погрешно те разбрал или пак и едното и другото.Пред да одам во банка решив да им пратам mail прво и еве што ми одговорија.
Па ќе видам ќе почекам.Код:Почитуван, Потребно е да почекате, бидејќи приливите од Moneybookers вообичаено пристигнуваат од 7 до 10 дена. Поздрав
Денес бев до банка и ми кажува таа на шалтер ништо ти нема стигнато, и викам па ми стигна смс дека ми стигнале средства, и ништо ќути.Чим ти стигнал СМС од банка одговорот што ти го испратиле е тотално погрешен и го пишувал некој кој е или глуп, или погрешно те разбрал или пак и едното и другото.
Парите од Манибукерс стигаат за околу 5 дена по што банката веднаш ти испраќа порака дека имаш прилив. Треба да одиш на лице место да потпишеш документ за распределба на девизниот прилив на твоја сметка за дадениот трансфер или пак да потпишеш генерално овластување за сите наредни трансфери.
А на оние кои ти ја испратиле пораката можеш да ги прашаш дали се гатачи или имаат некои натприродни моќи и знаат што прават нивните клиенти на интернет во секое време. Од каде знаат дека си дал налог на Манибукерс да се повлечат пари ако истите не се веќе пристигнати? Прашај ги дали би можеле мене да ми гледаат за здравје и за работа ... ќе си платам колку треба![]()