Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќути, да не им светни во глата стварно таков крај нема никогаш серија да прогледамМногу долг и детелен сонов би испаднал.Ако испадни така, не го клавам ни во топ10 листа на добри серии.
Го има документарецот од Нетфликс негде по торенти?
Кој лик е Тамајо мајко мила.
Антонанца му го дава телефонот да му пренеси дека киднапирана е жена од ФРИЗЕРСКИ САЛОН( жената која ја искористија за замена за Лисбоа кога ја ослободуваа) овој му вика " Кој ку. ме боли мене за неа ова е команден центар за грабежот на банката во Шпанија и му го траска телефонот
Тамајо - Сиера- Антонанца светото тројство, пики комеди се овие мајке ми
На шо ја гледаш ?Не знам дали сум глуп, ретардиран или не знам каков, ама можи некој да ми помогни со англиски сабтајтлс за прва сезона?
Не знам шо е хајпот за серијата, а не знам ни јас шо да прам со себеси овај викенд.![]()
Не знам дали сум глуп, ретардиран или не знам каков, ама можи некој да ми помогни со англиски сабтајтлс за прва сезона?
Не знам шо е хајпот за серијата, а не знам ни јас шо да прам со себеси овај викенд.![]()
НеНа шо ја гледаш ?
Нетфликс ?
Сакаш да кажиш дека не ти е гледана до сегаНеИмам некој глуп тв дома и сакав спуштена на усб да ја клам, па да гледам на тв. Си викам ќе се снајдам, ако не, нема да добие шанса серијата.
![]()
Завршена е ама ќе има спин оф за оваа година така барем прочитав.Vis a Vis завршена е или уште ќе се снима? Не ми се почнува ако не е завршена.