Money heist / La casa de papel

• Креатор на темата Креатор на темата staycalm
  • Време на започнување Време на започнување
замислете туку стварно вакво сценарио да ни приредат :
Последна епизода да го покажат Серхио во болницата кога беше болен, се разбудва од спиење жива вода и да испадни дека сето ова било само сон, ни кражби ни пари, ни инспекторки ни ништо :pos::pos::pos:
Се смеев како будала синоќа кога го прочитав текстот во 3 сатот на полноќ, после се сетив дека е истиот режисер на "Лос Серанос" и ми текна дека и таму цела серија беше само сон, после ми текна и на "Ел Барко" исто така режиран од истиот, ( овој заврши со cliffhanger и не се сними повеќе никогаш нова сезона ) и си се покрив со ќебето преку гла.

Многу долг и детелен сонов би испаднал.:rolleyes: Ако испадни така, не го клавам ни во топ10 листа на добри серии.

Многу долг и детелен сонов би испаднал.:rolleyes: Ако испадни така, не го клавам ни во топ10 листа на добри серии.
Ќути, да не им светни во глата стварно таков крај нема никогаш серија да прогледам :D
Лука Перош секој ден детали на инста ни открива зад сцените, една од нив е кога зверот скока во базенот, 27 пати сцената ја повториле во рок од 8 сати.:D

Го има документарецот од Нетфликс негде по торенти?

Кој лик е Тамајо мајко мила.
Антонанца му го дава телефонот да му пренеси дека киднапирана е жена од ФРИЗЕРСКИ САЛОН :pos: ( жената која ја искористија за замена за Лисбоа кога ја ослободуваа) овој му вика " Кој ку. ме боли мене за неа ова е команден центар за грабежот на банката во Шпанија и му го траска телефонот :pijanco::lolzz:
Тамајо - Сиера- Антонанца светото тројство, пики комеди се овие мајке ми

И јас се изнасмеав на таа сцена, најсмешна ми беше од цела сезона. Онака нанервиран и со паднат шеќер - му кажуваат за фризерски салони хахахаха

Не знам дали сум глуп, ретардиран или не знам каков, ама можи некој да ми помогни со англиски сабтајтлс за прва сезона? :icon_lol:

Не знам шо е хајпот за серијата, а не знам ни јас шо да прам со себеси овај викенд. :icon_lol:

Не знам дали сум глуп, ретардиран или не знам каков, ама можи некој да ми помогни со англиски сабтајтлс за прва сезона? :icon_lol:

Не знам шо е хајпот за серијата, а не знам ни јас шо да прам со себеси овај викенд. :icon_lol:
На шо ја гледаш ?
Нетфликс ?

Пробај на Subscene, DivX Subtitles или OpenSubtitles, ако ги симнуваш и им лепиш преводи.

За српскохрватски на titlovi.com гледам ги дека има.

На шо ја гледаш ?
Нетфликс ?
Не :icon_lol: Имам некој глуп тв дома и сакав спуштена на усб да ја клам, па да гледам на тв. Си викам ќе се снајдам, ако не, нема да добие шанса серијата. :icon_lol:

Не :icon_lol: Имам некој глуп тв дома и сакав спуштена на усб да ја клам, па да гледам на тв. Си викам ќе се снајдам, ако не, нема да добие шанса серијата. :icon_lol:
Сакаш да кажиш дека не ти е гледана до сега :sakasuste:

Vis a Vis завршена е или уште ќе се снима? Не ми се почнува ако не е завршена.

Vis a Vis завршена е или уште ќе се снима? Не ми се почнува ако не е завршена.
Завршена е ама ќе има спин оф за оваа година така барем прочитав.
Јас ќе ја почнував ама чекам да ми помини еуфоријата од серијава, не можам да се сконцентрирам никако :D
Автоматски споено мислење:

Screenshot_20200410-221418~2.png
Кутриот Рио, истрауматизиран целиот појма нема шо се дешава и кој фактор е Лисбоа :ROFLMAO:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom