Мојот најчест проблем?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Се курчам за глупости... како у моментов на пример, шо брат ми има другари, гласни се, а ја сакам да си легнам :nerv:

Attention deficit disorder. Повремен, ама. :)
И мрсни мисли. :icon_redf
И опсесија со храна меѓу заби. Среќа имам мобилен со огледалце. :icon_lol:
Недоволна амбициозност.
Жед за трачање.
Баксузност. Озбилно не ме прати среќа бе, а какви г`злари знам, од прва на лото ќе добијат, ја ко песнана од Аланис Морисет (it`s like rain on your wedding day :icon_lol: )
Преголема пресметаност. Анализирам пред да постапам. Некогаш корисно, најчесто waste of time.
Недостаток на фетиши (сите имаат по некој, сакам и ја!)

Многу најчести проблеми. :nesum:

пааа кога гледам некоја шема на интернет, а е бајаги интересна и да има некој интегралец што не може тука да се најде и нема да можам да ја направам таа шема што сакам. Немањето на соодветни делови во ова скопје ми е најголем проблем.... И што треба во автобус да се возам по 1 саат,

Најчест проблем е кога сестра ми во 7 сабајле( СЕКОЈ ДЕН ) ќе почне да дивее низ дома ( има 4 год ) како ураган,па ќе влезе у соба и додека спијам ќе ми поставува глупави прашања од типот : ,,Што правиш '' :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Не знам да речам не. Многу често се грижам за се и сешто.
Проблем ми се луѓе без амбиции и мрчатори за се... Не ги сакам во своја близина, ме прават раздразлива и непродуктивна.
Проблем ми е што сум многу горда и своеглава. Напати очајно жедна за некое внимание од Бога одалечен некој, кој не ни знае дека постојам:)
И така.

Чувствителност, на одредени периоди и најмали ситници знаат да ме погодат многу.

Несоница... не моем пред 2-3 сат да заспием... а после у школо де глава ме боли де ми се спие...:nesum:

шо многу слушам српски песни
и факам една женска од школо за имтимни делови

едноставно кога ке ја видам ......
неможам да одолеам ...........мора да ја фатам ........:vozbud::pop:

Се замарам за многу неважни работи и се си зимам при срце....:toe:

Се курчам за глупости... како у моментов на пример, шо брат ми има другари, гласни се, а ја сакам да си легнам :nerv:
ммм...тоа не е глупост...

онтопик: преќутувам многу...

Знам да бидам многу гад!
Ми требаат пари!
Мислам многу на секс.:pipi:

PERFEKCIONIST sum!!! i toa me ubiva!!!. . . . . .
Serioznite raboti ne gi sfakjam seriozno a za najbanalnite gluposti se ubivam od grizi!!
Im veruvam na site!!!
Ponekogas zaboravam deka mi treba moment samo za mene.....
Tezok introvert sum!. . .nevideno mrcalo. . .loso vlijanie. . .sekogas kasnam!!
Sama sum si najcest problem!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom