Мојот најчест проблем?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Многу голема мрза сум, било што да треба да направам...Дур да го напраам ќе се стемни :smeshko:

Често се случува да немам доволно време за тоа што сум го планирал.

Станувам многу касно да го е*ам... втора смена бев на школо вчера неможев да станам многу ми се спиеше и не отидов на школо спијам до 3-4 поручок секој ден :kez:

Голем проблем што не сум човек од збор:toe:исто така не сакам да простувам бе ама шо да прам се простувам ич не сум злопамтило мислам дека тоа ми влијае на животот.Треба да ги увидам грешките кои ги прават другите,а не веднаш да им простувам и тие ги повторуваат и јас пак простувам:nesum:.Морам некако ова да го искоренам:nenene:

Интровертност(затворање во себеси).

Мојот најчест проблем се парите, каснењето на детскиот додаток.
Исто проблем е што не го чистам хард дискот од разни глупости. Во тој поглед сум флегматичен.

*Не знам да си го организирам времето и затоа никогаш ништо не успевам да завршам до крај и редовно кај и да тргнам, на крајот секогаш доцнам...
*Сомничава сум кон луѓето што ги сакам...не им верувам ако не се покрај мене...
*Мрза сум тешка...

Moj problem e sto sum previse osetliva i emotivno deluvam za se.Problem mi isto taka sto od nisto pravam nesto i se nerviram za raznorazni gluposti.Sto previse popustam na luge koi odamna bi trebalo da im dadam crven karton vo zivotot i ne se zamaram so niv ednas za sekogas i to.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom