Моето прво Audio CD

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
прва цедејка шо знам, мислам дека беше RHCP ама не знам ни кој албум ни нишо важно знам дека си го купиф од струмица.:toe:

Тоа беше Californication од Red Hot Chili Peppers пред едно 10 години и знам дека воопшто не погрешив, одличен албум.

Na prvoto audio cd voopsto ne se sekavam, ama na prvite dve kaseti i te kako...

Elvis Presley i The Beatles.... hitovi, vtoro odelenie bev.

хехе фенси... прво аудио (оригинал збориме) беше една псај транс компилација.. surreal detachment.. compiled by Valentino Trencev...

Nana - 1997 година и најдобри рап песни во 1997 година
татко ми ги купи кога го купи тогаш системот...ко да знаел дека неколку години покасно ке слушам рап:wink:

prvite cedinja gi kupi tatko mi,deep purple best balads i dvete cedinja od pink floyd od filmot another break in the wall.. prvoto cd so sama si go kupiv bese guns n roses best balads:pipi:

Moe prvo Audio Cd bese kompilacija BRAVO HITS znam deka go kupiv bidejki ja imase Freestyler i Still Dre

Прва касета - Магија
Прва цедејка - Ареа (Врати на Имагинација се викаше албумот ако не се лажам)
:)

Spice Girls, Backstreet Boys и Bravo Hits. :icon_lol: Се` оригинали.

Поима немам кое е, уствари јас не ни купував цд-а.Дома имам огромна колекција од аудио плочи, касети и цд-а од татко ми и сум слушал најверојатно нешто од нив како мал.Само знам дека имав 6 години кога ја купив првата касета, од Дуо Трио беше и бев на 7мо небо тогаш:)

cd0147.jpg
:kesa:

Мислам дека беше тој од Мјуз со бандерите. Ми го остави братучедот, а него му го дала некоја другарка со име Бланка. Ние бевме првите во пошироката фамилија која купивме систем панасоник со цедејки, па така кај нас го слушавме често пати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom