Бев еднаш со татко ми требаше брави за врата да земеме и успат ај да видиме што облека има.Сите скоро истите работи ги продаваат , маици Lacoste
, адидас , најки , ферари , дрн дрн. ... 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ми беше муабетот. Исти пари и ист квалитет како во ГТЦ.
Ама во ГТЦ барем нема да те утепа сонце, нема да се ценкаш со бациња, нема да се направиш со кал до колена (ако врне), има соблекувална и не мора да се пресоблекуваш на тезга.
Мене ме стегнаа со дијабола во уво, ама не најдов кој беше во гужватаИ не ризикуваш да се вратиш без ретровизор дома (во најмала рака)![]()
таму му фалат неколку оделениа па за да го подобрат односот .И тие самите не се свесни што пропуштаат со тоа недолично однесување .Не ми беше муабетот за квалитетот на робата, муабетот ми е за односот продавач - клиент хаос и катастрофа владее кој се разбрал со ром од шутка или со бугарите ко идентичен народ ми се.
а таму па во соблекувалната ако може така да се нарече може да си најдиш некој пар панталони па да си облечеш два пара и да не те ста од аларми .Тоа ми беше муабетот. Исти пари и ист квалитет како во ГТЦ.
Ама во ГТЦ барем нема да те утепа сонце, нема да се ценкаш со бациња, нема да се направиш со кал до колена (ако врне), има соблекувална и не мора да се пресоблекуваш на тезга.