Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
blank_trucker_cap.jpg
Кај има вакви капи или сл http://jddesignhouston.com/wp-content/themes/13-honey-child/images/blank_trucker_cap.jpg

Sakam da si kupam nekoe odelce za apsolventska. Momci/Devojki, nekoj predlog za nekoja prodavnica so ubavi odela (ne mora da se mnogu eftini) ama da ne bidat ni mainstream (pola sala da go nosi mojot izbor) ???
Za matura ic ne se zamarav, ama sega smetam deka zasluziv da se doteram kvalitetno :)

Sakam da si kupam nekoe odelce za apsolventska. Momci/Devojki, nekoj predlog za nekoja prodavnica so ubavi odela (ne mora da se mnogu eftini) ama da ne bidat ni mainstream (pola sala da go nosi mojot izbor) ???
Za matura ic ne se zamarav, ama sega smetam deka zasluziv da se doteram kvalitetno :)
bitsiani, signori

Sent from my iPhone using Tapatalk

Molton brown proizvodi ima vo Skopjevo?

Последно уредено:
Дали постои некој искусен дизајнер или кројач за машки одела?
Оделата шо ги пробвав во Битсиани, Кигили, Ремзи, и сл. мора да се стеснуваат, прекројват , бидејќи се наоѓам некако меѓу број и никое не ми е сосема погодено. На пр. сакото се супер, меѓутоа пантолоните најмалиот број во горниот дел претесни, а во ногавиците широки и долги, а па веќе за поголеми броеви и да не збораме...

Чорапи до над колена?

Каде можам да најдам бела кошула со нормална цена преку која не се гледа белата маица што ја носиш под неа?:)

Се изнамачив да најдам нешто, на интернетов, по продавнициве за мене одело за матура. Некои слики за малку покрупни луѓе од одела предлог? :D Неможем да најдам ништо што е во тренд деновиве. Или дајте клучни зборови па да тражам. Ова сеа ми изгледа озбилно ама за апсолвентска ќе се смеам :P

Каде можам да најдам летни качкети (платнени) низ Скопје по пристапни цени до кај 500-600 ден максимум ?

фризерница во Скопје што продава фарби од Revlon Professional?

Кај да прашам? Ај овде. (Преместете ако има некоја тема што сум ја испуштила)

Мразев балетанки од дното на душава, али ми требаше некоја кежуал чевла и удобна да биде. Си ги купив овие.
^C47180734748F0E3157A757A084AA4247442D4B637D034F396^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

Нозеве партал ми се од прво носење. Жени, попуштаат балетанките? Кога е на мене чевлата во мирување немам мака, кога почнувам да одам прстите ми се набиваат напрет, ова нормално е или јас треба да се вратам на старата добра војничка чизма? :D Има некој трик да ги опуштам чевливе? Читам замрзнување, пробал некој?

Каде можам да најдам обично црно фустанче до над колена, прилепено за телото?

1.Солариум колку пари е?
2.Пирсинг Студио во Скопје дека сакам пирс на нос да ставам

Кај да прашам? Ај овде. (Преместете ако има некоја тема што сум ја испуштила)

Мразев балетанки од дното на душава, али ми требаше некоја кежуал чевла и удобна да биде. Си ги купив овие.
Прегледај го приврзокот 146732

Нозеве партал ми се од прво носење. Жени, попуштаат балетанките? Кога е на мене чевлата во мирување немам мака, кога почнувам да одам прстите ми се набиваат напрет, ова нормално е или јас треба да се вратам на старата добра војничка чизма? :D Има некој трик да ги опуштам чевливе? Читам замрзнување, пробал некој?

I ti kakov covek stana.. te progolta kapitalizmot. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom