Модни совети/предлози/сугестии/прашања (Каде може да најдам?)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, дали можам да го најдам Њу Јоркер, парфемот, део спрејот од 75 мл по парфимериите Скопски, ако знаете да ми кажете и по кои цени се движат. :)

Дечки, дали можам да го најдам Њу Јоркер, парфемот, део спрејот од 75 мл по парфимериите Скопски, ако знаете да ми кажете и по кои цени се движат. :)
Шатци 600 ден

каде во скопје можам да најдам вакви фармерки ?

Attachments

• 7f734a0388342777962b33a013cebfe9.jpg
    7f734a0388342777962b33a013cebfe9.jpg
    332,4 KB · Прегледи: 36
каде во скопје можам да најдам вакви фармерки ?
Купи обични од 500 -800 ден и расечи ги со нож или ножици наместо да даваш 50 евра за ``марка ``.

Озбилно ти викам. Лани летоска од стари фармерки сам си направив 4 пара бермуди наместо да давам 1000 - 1500 за ``марки``.

Купи обични од 500 -800 ден и расечи ги со нож или ножици наместо да даваш 50 евра за ``марка ``.

Озбилно ти викам. Лани летоска од стари фармерки сам си направив 4 пара бермуди наместо да давам 1000 - 1500 за ``марки``.
неможам да најдам по мој вкус јас сакам тесни залепени, доле исто тесни а тие по 800 денара се доле пошироки и лошо изгледа...
најде ги во ситимол уште да одам да си ги купам 1700 ден

Sent from my iPhone using Tapatalk

неможам да најдам по мој вкус јас сакам тесни залепени, доле исто тесни а тие по 800 денара се доле пошироки и лошо изгледа...
најде ги во ситимол уште да одам да си ги купам 1700 ден

Иди на Битпазар, Рамстор - најгоре и низ чаршија и ке најдеш такви тесни фармерки за многу помали пари од цениве низ елитниве продавници. А ако сметаш дека 1700 ден се исплатат за фармерки , тогаш ок .

Иди на Битпазар, Рамстор - најгоре и низ чаршија и ке најдеш такви тесни фармерки за многу помали пари од цениве низ елитниве продавници. А ако сметаш дека 1700 ден се исплатат за фармерки , тогаш ок .
фала ке проверам

Колку рок имаат на пример кармин,лак за нокти,течни пудри такви ствари? :)

Колку рок имаат на пример кармин,лак за нокти,течни пудри такви ствари? :)
Zavisi, pisuva na ambalazite na nekoi pisuva i do 12 meseci no najsigurna opcija e da se menuvaat na 3 najmnogu do 6 meseci cisto da se izbegnat iritacii.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom