- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.976
- Поени од реакции
- 25.639
Никако!I ti kakov covek stana.. te progolta kapitalizmot.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никако!I ti kakov covek stana.. te progolta kapitalizmot.![]()
Дами, кажете продавница каде што можам да купам накит(ланчиња ми се вртат во глава, комбинација да биде од нешто просто а младолачко што ќе одговара за секој дневна употреба), за поклон е.
Во ЕвроАзија гледав вакви јакни. Беа околу 3000.Каде можам да најдам ваков стил на машки јакни низ Скопјево по пристапни цени ? Видов во Бершка, ама не ми се даваат 100 евра за јакна ..Прегледај го приврзокот 160224
Мој совет ти е да разгледаш низ Шутка. Ем имаш голем избор, ем имаш пристојни цени, ем се поквалитетни јакните за разлика од оние шушкавец од јакна што можеш да ги видиш низ центрите на градовивеКаде можам да најдам ваков стил на машки јакни низ Скопјево по пристапни цени ? Видов во Бершка, ама не ми се даваат 100 евра за јакна ..Прегледај го приврзокот 160224
Имаш во office shoes во ГТЦ и city mall... А можно е да има нешто останато и во madness ама пред некое време ми рекоа дека нема да добиваат vans, незнам види..dali znaete kade moze da najdam vans patiki vo skopje? fala vii![]()