Што подразбираш по прикладна цена?Ај и тука ќе пишам, малку да спамам. Каде можам да најдам крем сако, нормално да биде прикладна цена
Ако живееш во Штип или во близина на штип, кај браката или кај борче ке најдеш сако за многу поволна цена од 2500 до 3500 се движат цените ... Во Скопје многу се поскапи над 5000Ај и тука ќе пишам, малку да спамам. Каде можам да најдам крем сако, нормално да биде прикладна цена
У Скопје види у чаршија има убави сакоа по океј цена.Ај и тука ќе пишам, малку да спамам. Каде можам да најдам крем сако, нормално да биде прикладна цена
До 3-4 илјади ама не најдов никаде што ми се допадна, до таа цена, сите запнале дека ќе носеле такви како што сакам во април-мај, на пролет и сменив комбинација [DOUBLEPOST=1448231155][/DOUBLEPOST]Што подразбираш по прикладна цена?
Се' што најдов а ми се допадна беа над 8-9, така да, сменив комбо [DOUBLEPOST=1448231184][/DOUBLEPOST]Ако живееш во Штип или во близина на штип, кај браката или кај борче ке најдеш сако за многу поволна цена од 2500 до 3500 се движат цените ... Во Скопје многу се поскапи над 5000
Sent from my iPhone using Tapatalk
Њама братче, ја свртев цела чаршија, најдов само едно крем (мада беше обид за крем, повеќе беше каки боја) со змеј на него [DOUBLEPOST=1448231193][/DOUBLEPOST]П.С. Фала ви на ситеУ Скопје види у чаршија има убави сакоа по океј цена.
Види во Спрингфилд, на официјалниот сајт ѕирни ги моделите чисто да видиш дали ти се свиѓа нешто.Decki kaj moze vo skopjevo da se najde ubava zimska jakna
Bev druze ne sum zadovolen nesto proletni mi se nekako ja baram epten zimska so krzno nesoВиди во Спрингфилд, на официјалниот сајт ѕирни ги моделите чисто да видиш дали ти се свиѓа нешто.
Bershka во City Mall провериBev druze ne sum zadovolen nesto proletni mi se nekako ja baram epten zimska so krzno neso