хахахахахахаха не ми се верува
Screen space ambient occlusion staj na high![]()
Наместено све како што кажавте, пак си е матно..Ај исклучи Color Blind Assist. Ваљда не си слеп.
И SSAO изгаси го. Нема никакво влијание во играта, а сецка ради него.
GTS 450 1 GB ми е графичката не би требало да има проблеми..хахахахахахаха не ми се верувакако е можно да не ти прикажува image quality во advanced video???
едино графичката да не ти подржува, да не е старичка? де кајганџии дајте некоја идеа што е работава кај пироманчо со image quality?
![]()
Ќе ја купишКако можам да пуштам на интернет да ја играм ??
Нека пише некој ако знае или нека каже може или неможе.Дали некој знае на кој начин може да се играат заедно со друг мисиите на Special Ops,поточно тие мисии што се за двајца играчи да играат заедно,дали треба да се симне нешто од нет некоја програма или друго?
Јас го имав истиот проблем. Ја завршив кампањата и не ми се почнува пак најмногу поради тоа. Неможев убаво да ги убивам непријателите.по втор пат го преигрувам сингл плееров и не се игра бре да му се невиди што му стана, осетливоста на глушецот варира најчесто кога се вртам, место како и обично што се движењата на моменти вртењето е ненормално брзо и неконтролирано, забегува место за 90 степени ќе ме сврти за 180што е работава има ли некој слични проблеми?
![]()
Десен клик на играта и Run As AdministratorТаман ми се допадна играта и ми излезе таму ми вика да ослободам 5 мб простор на хард дискот а имам слобододно околу 100 гб имал ли некој ваков проблем ?