Modern Warfare 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ај исклучи Color Blind Assist. Ваљда не си слеп.
И SSAO изгаси го. Нема никакво влијание во играта, а сецка ради него.

хахахахахахаха не ми се верува :LOL: како е можно да не ти прикажува image quality во advanced video??? :ROFLMAO: едино графичката да не ти подржува, да не е старичка? де кајганџии дајте некоја идеа што е работава кај пироманчо со image quality? o_O

Screen space ambient occlusion staj na high :)
Ај исклучи Color Blind Assist. Ваљда не си слеп.
И SSAO изгаси го. Нема никакво влијание во играта, а сецка ради него.
Наместено све како што кажавте, пак си е матно..
хахахахахахаха не ми се верува :LOL: како е можно да не ти прикажува image quality во advanced video??? :ROFLMAO: едино графичката да не ти подржува, да не е старичка? де кајганџии дајте некоја идеа што е работава кај пироманчо со image quality? o_O

GTS 450 1 GB ми е графичката не би требало да има проблеми..

Дали некој знае на кој начин може да се играат заедно со друг мисиите на Special Ops,поточно тие мисии што се за двајца играчи да играат заедно,дали треба да се симне нешто од нет некоја програма или друго?

Проблемот е што ја имаш ваљда таа првата кракната верзија, таму не можеше да се мести резолуција - него правеше upscale.

Симни RELOADED или SKIDROW

Дали некој знае на кој начин може да се играат заедно со друг мисиите на Special Ops,поточно тие мисии што се за двајца играчи да играат заедно,дали треба да се симне нешто од нет некоја програма или друго?

Нека пише некој ако знае или нека каже може или неможе.

по втор пат го преигрувам сингл плееров и не се игра бре да му се невиди што му стана, осетливоста на глушецот варира најчесто кога се вртам, место како и обично што се движењата на моменти вртењето е ненормално брзо и неконтролирано, забегува место за 90 степени ќе ме сврти за 180 :mad: што е работава има ли некој слични проблеми? :mad:

по втор пат го преигрувам сингл плееров и не се игра бре да му се невиди што му стана, осетливоста на глушецот варира најчесто кога се вртам, место како и обично што се движењата на моменти вртењето е ненормално брзо и неконтролирано, забегува место за 90 степени ќе ме сврти за 180 :mad: што е работава има ли некој слични проблеми? :mad:

Јас го имав истиот проблем. Ја завршив кампањата и не ми се почнува пак најмногу поради тоа. Неможев убаво да ги убивам непријателите.

Таман ми се допадна играта и ми излезе таму ми вика да ослободам 5 мб простор на хард дискот а имам слобододно околу 100 гб имал ли некој ваков проблем ?

Таман ми се допадна играта и ми излезе таму ми вика да ослободам 5 мб простор на хард дискот а имам слобододно околу 100 гб имал ли некој ваков проблем ?

Десен клик на играта и Run As Administrator

Вака дечки првин отварате фолдерот кај што ја имате инсталирано играта после го отвараате фолдерот players2 после преку ноут пад го отварате config.cfg и го сменувате image qualiity од 1 (го бришите бројчето) и пишувате 5 и кликате save со ова би требало сликата повеќе да не е матна. :) ;)

Dali ke mi secka na GeForce 9500,3 g ram,intel pentium D..????"?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom