Modern Warfare 3

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Уффф сецка кај мене играва:mad: Имам Интел ХаДе графичка и нормално дека не е за игри, ама сакав да пробам и ништо, ми сецка играва, наместив и послаба резолуција и пак е исто. Толку од радоста, ќе мора да ја бришам не е за мојот компјутер.

Ajde malce pomos decki ve molam.

Se prasuvav dali bi mozel da ja igram MW3 na mojov laptop, bidejki Black Ops mozev bez nikakov problem.

CPU - P6200 @ 2.13 GHz
Ram 2 GB ; Graficka Radeon HD 6370M 512 MB

Blagodaram Odnapred :D

Ajde malce pomos decki ve molam.

Se prasuvav dali bi mozel da ja igram MW3 na mojov laptop, bidejki Black Ops mozev bez nikakov problem.

CPU - P6200 @ 2.13 GHz
Ram 2 GB ; Graficka Radeon HD 6370M 512 MB

Blagodaram Odnapred :D

Ќје можеш да ја играш без гајле :)

Како бе дечки матна? Што е матно? Барем да сликневте да видиме како изгледа матниот гејмплеј, еве сличиња кај мене како изгледа, кај вас може да е матно ако не сте си подесиле во опции кај advanced video...

6X5g3.jpg

1N3Wy.jpg

Uhom7.jpg

1sK36.jpg

LSTTI.jpg

4hzAl.jpg

oKbaa.jpg

WPwyT.jpg

FSCI8.jpg

jFkiD.jpg

cMoGf.jpg

W5MgR.jpg

jRjdK.jpg

xGZ6o.jpg

TNL4z.jpg

GHy0E.jpg

jkiZr.jpg

Cqgu9.jpg

VwQMF.jpg

Image quality: Native и сликата ќе биде 99% кристално чиста.
Јас ја играв со ова на медиум, ама после коа видов дека се мења(пошо не го ни пипнав), сликата ми се избистри и тоа доста.

Ми се случи огромен баг прееска, во мисијата кога ја спасувате ќерката на "оној". :)

Сите противнички војници откако ќе умреа се замрзнуваа во рок од една секунда (значи место да падне на земја заглавува во воздух), прво ме нервираше, ама после многу јака ствар, умрените од експлозии беа заглавени во воздух како летаат од бомбата - Матрикс style! :)

Треба да направат ваков мод, баш јако беше.

покасно и на уште една мисија ќе ти се случи истото, пак ќе уживаш :D

Како бе дечки матна? Што е матно? Барем да сликневте да видиме како изгледа матниот гејмплеј, еве сличиња кај мене како изгледа, кај вас може да е матно ако не сте си подесиле во опции кај advanced video...

VwQMF.jpg

Супер е бе кај тебе стакло е, и јас све наместив како тебе овде, само јас го немам ва Image Quality што ти го имаш наместено на Native... Зошто незнам..
Ама онака не ми се игра играва, се нарвирам, како да го играм некоја античка игра...

Супер е бе кај тебе стакло е, и јас све наместив како тебе овде, само јас го немам ва Image Quality што ти го имаш наместено на Native... Зошто незнам..
Ама онака не ми се игра играва, се нарвирам, како да го играм некоја античка игра...

Изглеа си симнал некоја лоша верзија, ако ти се игра, барај ја од RELOADED (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom