Miami Open 2016 presented by Itau

• Креатор на темата Креатор на темата ColdSky
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ке го освои Miami Open 2016?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 13 48,1%
  • Ѓоковиќ Новак

Гласови: 11 40,7%
  • Ноле

Гласови: 3 11,1%

• Вкупно гласачи
    27
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро сега почна да ви смета и фактот што се игра по големи температури? Ајде нека олади некоја недела па нека се вратат кога ќе има поубави услови за тенис од Новакова перспектива. Тој е оној што најмалку има право да се жали бидејќи играше прилично во добри термини, а како што беше напишано погоре, деталниот распоред за турнирот е направен уште пред самиот старт, се друго е жрепка. Секоја година се игра во овие термини, ама тоа е тоа, Амерканците го мразат кралот на тенисот и ги употребуваат сите можни оружја да го симнат од тронот. Само едно не ми е јасно, кој ли требаше да биде симнат од тронот пред 6-7 години кога важеа истите услови и термини со единствена разлика, тогашниот тениски владетел :)

Светскиот заговор против Џовак продолжува..

Како се пали усташот со коментарите. :pos:

ne deka e tendenciozen termin I so namera , ne e taka sigurno, ama ne razbiram (eve I lani finaleto) zoshto da e tochno na pladne ,na najgolema zeshtina ,mesto tri cetiri saati pokasno ,bashka imat reflektori.Mesto da se gleda vrven tenis so optimalni uslovi za igra,rizikuvaat da gledame istoshteni teniseri shto improviziraat I se vleckaat po terenot.
За тоа не можам да ги сфатам.И мене не ми е јасно ама едноставно така е.Башка и Монте Карло финалето започнува во 14, Рим во 15, Роланд 14 или 15, Вимблдон 14, Квинс, Монтреал, Синсинати, сегде е исто..

Е Гоофан бе да ти ебам мртвото копиле да ти ебам, па иди бе удави се у океанот сместа, овој статира цел сет а ликов земал све избаци у аут. МРШ

За тоа не можам да ги сфатам.И мене не ми е јасно ама едноставно така е.Башка и Монте Карло финалето започнува во 14, Рим во 15, Роланд 14 или 15, Вимблдон 14, Квинс, Монтреал, Синсинати, сегде е исто..
ok,ama ne e 32 stepeni vo Evropa.Zalno e,mesto da gledame nadigruvanje,gledame prezivuvanje.Se machat I dvajcata[DOUBLEPOST=1459534133][/DOUBLEPOST]Djovak ne igra nishto,samo vrakja vo pole,glinen golub

Супер си е мечов.Џоковиќ не дека игра некој врвен тенис ама солиден е, од оваа одбрана подобра шо сакаш.Само треба поагресивно да почне, зашто физички не ми изгледа ништо подобро од Гофан...Може грешам

drami krajov na tajbrejkov, ali smecot na gofan ...
pa i nole aj sto ja vrati, kako ja vrati, perfektno.

На СК5 ќе се префрлеле бе, на СК5

Приоритетите им вриштат. Цела ЈУ го прати Џокович , овие на сред натпревар префрлуваат на Панатинаикос - Цедевита.

Значи кога ќе почнеш нешто да даваш давај го до крај да ви ебам смешните квази уредници.

Го гледам Гофин и се потсеќам дека има некој што мисли дека Федерер и Надал играле во послаба конкуренција од Џокович.

Приоритетите им вриштат. Цела ЈУ го прати Џокович , овие на сред натпревар префрлуваат на Панатинаикос - Цедевита.

Значи кога ќе почнеш нешто да даваш давај го до крај да ви ебам смешните квази уредници.
http://livetv.sx/en/eventinfo/40324.../#webplayer_ifr|402637|403243|402637|101|4|en

Еве со Вишко. :D

Го гледам Гофин и се потсеќам дека има некој што мисли дека Федерер и Надал играле во послаба конкуренција од Џокович.
kaj pak Nadal go smesti vo erata na Fed :) .Nadal I Djovak se skoro vrsnici,a I nikogash nikoj ne spomnal slaba era za Djovak I Nadal , za Fed e taa teza. Nice try , anyway. He,he,he, dobar si

kaj pak Nadal go smesti vo erata na Fed :) .Nadal I Djovak se skoro vrsnici,a I nikogash nikoj ne spomnal slaba era za Djovak I Nadal , za Fed e taa teza. Nice try , anyway. He,he,he, dobar si
Надал беше во врвна форма во ерата на Федерер, што ако е врсник со Џокович кога во последниве 2-3 години не постои.
Стварно е послаба тениската ера на Фед, никогаш не играл полуфинале со некој ваков маестро како Гофин.
Хехехе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom