SrRulz
Siempre Real Madrid
- Член од
- 8 декември 2007
- Мислења
- 4.845
- Поени од реакции
- 221
Ти ако знааше оти е местена да тепа зш не пиша на форумо?Типче бе, Кремонесе -Новара беше местена Новара да тепа.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти ако знааше оти е местена да тепа зш не пиша на форумо?Типче бе, Кремонесе -Новара беше местена Новара да тепа.
Еј а на која страна гледаш колку паѓа коефф зошто на сите е различноАбе деца тоа не значи , ама баш ништо ако коеф , паѓа .
Ете ќе ви дадам пример од вчера , Кремонесе , Италија Ц1 , почетниот коеф му беше 2.20 у петокот , сабота ноќта ( околу 23-00.00 ) , му падна на 1.80 , а во неделата падна 1.35 за 2 !!
Знаете колку заврши мечот ...1:0 за Новара ...
А тоа дека паднал од 4.00 на 3.90 , ама баш ништо не значи , можда ако падне на 3.00 , 2.50 , може да значи , али вака ..ништо .
Обично паѓа заради повреди на играчи , може и заради временски услови , потоа ако се ставаат пари на тој натпревар , пр ако се става за 1 коеф ќе му падне , на тој начин кладилниците се штитат , за онлине зборам ..Е сега паѓа и ако они знаат нешто што ние не знаеме т.е ако е некој натпревар местен или пуштен , како шо беше вчера катанија - наполи .
Не се лажите лесно , со падот на коеф , прво проверете зашо паѓа , потоа ставајте пари .:salut:
Ти ако знааше оти е местена да тепа зш не пиша на форумо?![]()
Eee, а ова го знаеш од кога заврши натпреварот или ?![]()
Типче бе, Кремонесе -Новара беше местена Новара да тепа.
haha Бидејки првпат влевам во топик местени натпревари и тип на денот, односно во Фудбал категоријаТи ако знааше оти е местена да тепа зш не пиша на форумо?![]()
Е што има да ја местат таа КЕЦ ехеаххеа бате гоче ќе му дае 2 и готовоми ја кажаа местена Лацио - Сиена 1
grcija
atromitos - 2
denes namestena bila 1 od svajcarija 2 concorodia-ciaso 2 padnat e koeficientot od 4 na 3.1.gledam ja uplakaa dosta mina singl pa potoa moraa da ja blokiraat.mecot pocnuva vo 19:45.