Местени натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Спенсер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Odd Grenland-Sandefjord i levadios gi fativ zedov malku.
Ajdeeee za utre ako ima da gi stavam sve.mesteni se razbira a ne vasko de gama

Со Васко фамата беше дека Фламенго ќе играат комплетно со втор тим , па коеф почна да паѓа од 2.50 на 1.80 , па 15 пред почетокот на мечот се врати на 2.10 . фламенго излегоа со мешан тим , стартери и резерви . Васко беше со прв и најсилен тим .

Е сега кој ова инфо го разбрал како местена ...Натпреварот беше се само наместен не ...

ајде утре нова недела , нов почеток и повеќе среќа .:salut:

*Дојава/местена - Сигурна утакмица, со однапред познат, фиксиран победник. Платен/а победа/пораз, пуштена поради борба за опстанок и сл. 10/10

*Сингл сигурен наптревар со инфо - Натпревар анализан до најмал детаљ од стручни лица. Информации за форма на играчите, менталитет и тип на игра на екипата, можни состави, скор дома/гости, историја на дерби дуели, традиција... 7-9/10

Значи има разлика од ''сигурна'' до дојава. Ајде типстери, требаат добри типови, забава, адреналин и пари... значи правете разлика и не спамирајте.

*Дојава/местена - Сигурна утакмица, со однапред познат, фиксиран победник. Платен/а победа/пораз, пуштена поради борба за опстанок и сл. 10/10

*Сингл сигурен наптревар со инфо - Натпревар анализан до најмал детаљ од стручни лица. Информации за форма на играчите, менталитет и тип на игра на екипата, можни состави, скор дома/гости, историја на дерби дуели, традиција... 7-9/10

Значи има разлика од ''сигурна'' до дојава. Ајде типстери, требаат добри типови, забава, адреналин и пари... значи правете разлика и не спамирајте.

Edno vreme predloziv ako nekoj naredi nekolku losi tipovi da se banira od temava. Razbiram eden,dva da promarsi ama za pojke ...

Јас само давам објаснување, сугестија, како треба. А за тоа како ќе се одвива темата ќе си одлучат надлежните-модераторите, не јас.

abe vie epten ste mrdnati ve gledam i se cudam!!!
vi pisav dve dvete bea prolazni 99%
ednata iskoci drugata ne toa e... bitno i dvete bea nad 2 koef taka da da gi uplatevte i dvete ke bevte kar...

i uste neso...nemozete so sigurnost da znaete mestena utakmica na temava...deka takvi informacii se sitkaat u po 10 000evra...a ako go demantirate ova bash me zanima na koja "mestena" od temava ili slicno bi staile kuka,kola ili golema sum na pari...deka kako sto vikate neli mesteni samo a? znaci edna ako ne iskoci togas automatski toj sto pisuva si stava utakmici od tipot na zatvoreni vo kladilnici,golem pad na koef,borba za opstanok i slicno.
ja ke vi kazam vikendov mestena bese samo wil deka delemont e ekipa so pari i ke ostane u prva liga i posteno si ja kupi utakmicata,ama taa dodeka stigne do nasi usi ne ja davaat ni za 50den uplata no i togas ne ste sigurni dali e mestena taka...
zatoa ne zborete bez veze citam gore nekoj izgubil 200 den pa ako e mestena on igral 200 den ne zasluzuva da znae...

imam idea ako nekoj znae mestena neka pise koja e i neka ja potkrepi so livce uplateno na pojse pari, togas barem ke znaete deka toj sto pisuva ima dobro info no i togas nema da bide 100% sigurna. A ako nekoj prati statistiki,pad na koef,blokirani i slicno... ke iskoci deka i denes anderleht bese "mestena" deka taa pocna od 2.25(petokot) i padna na 1.7(pred utakmica)!!!

edit:se izvinuvam sto pisuvam vakvi postovi na ovaa tema ama luge vie epten ste naivni... "mestena" hahaha

imam idea ako nekoj znae mestena neka pise koja e i neka ja potkrepi so livce uplateno na pojse pari, togas barem ke znaete deka toj sto pisuva ima dobro info no i togas nema da bide 100% sigurna.
ем да ви каже дека е местена, ем да скенира или слика ливче...
не мислиш дека бараш премногу...?
или пак некој погоре да се банирале од темава тие шо ќе згрешеле...
шо сакате за безпари бе луѓе...
имат страници кај шо плаќаш месечна членарина за местени натпревари и пак ќе се заебиш а не вака...:helou::helou::helou:

Slovan - Kosice 1 /koef 1.6/
objasnuvanje:procent da pomine 90% ako ne zadutre ke bide 1 000 000% deka ke se igra pak istava ama moze i ke vi dadat da ja uplatite.

ем да ви каже дека е местена, ем да скенира или слика ливче...
не мислиш дека бараш премногу...?
или пак некој погоре да се банирале од темава тие шо ќе згрешеле...
шо сакате за безпари бе луѓе...
имат страници кај шо плаќаш месечна членарина за местени натпревари и пак ќе се заебиш а не вака...:helou::helou::helou:

fala kurcu nekoj sto misli malce....ne znaes zaso sakav da staat skenirano livce ili slicno.aj da vidam taka koj ke se osmeli da pise mestena i da skenira livce od 100 000 uplata. ako e mestena 100% ja bi pozajmil od kaj stignam ili kredit bi krenal. i toa sto vikas so stranicite i tie ne se 100% ama kazi im tamu deka iskacaat nekoi 98% ama zatoa do 2 koef od utakmica ide po cena od 500evra preku moneybookers i toa pred utakmica a moze da ti dadat 1.35 koef. a za koef od tipot nad 5 se plaka i po 10 000evra ama i togas ne ti garantiraat 100% ama za nekoj i 90% se dovolni

Ако продолжите вака да грешите натпревари, ќе ја затворам темава. Не се куропецајте појќе, ако имате утакмица шо знајте дека е местена, образложете зошто така мислите, и толку.

Aarhus AGF-Viborg 2 ја типуват Expekt ако имате нешто инфо за утакмицава пишете

Aarhus AGF-Viborg 2 ја типуват Expekt ако имате нешто инфо за утакмицава пишете
za utakmiata ima samo mal t.e. epten mal pad vo koef za 2jkata od 4.00 na 3.90 a toa ne mora niso da znaci aj ke ja sledam pa ke vidime posle moze ke padne naednas.:toe:

za utakmiata ima samo mal t.e. epten mal pad vo koef za 2jkata od 4.00 na 3.90 a toa ne mora niso da znaci aj ke ja sledam pa ke vidime posle moze ke padne naednas.:toe:

Абе деца тоа не значи , ама баш ништо ако коеф , паѓа .

Ете ќе ви дадам пример од вчера , Кремонесе , Италија Ц1 , почетниот коеф му беше 2.20 у петокот , сабота ноќта ( околу 23-00.00 ) , му падна на 1.80 , а во неделата падна 1.35 за 2 !!

Знаете колку заврши мечот ...1:0 за Новара ...

А тоа дека паднал од 4.00 на 3.90 , ама баш ништо не значи , можда ако падне на 3.00 , 2.50 , може да значи , али вака ..ништо .

Обично паѓа заради повреди на играчи , може и заради временски услови , потоа ако се ставаат пари на тој натпревар , пр ако се става за 1 коеф ќе му падне , на тој начин кладилниците се штитат , за онлине зборам ..Е сега паѓа и ако они знаат нешто што ние не знаеме т.е ако е некој натпревар местен или пуштен , како шо беше вчера катанија - наполи .

Не се лажите лесно , со падот на коеф , прво проверете зашо паѓа , потоа ставајте пари .:salut:

Абе деца тоа не значи , ама баш ништо ако коеф , паѓа .

Ете ќе ви дадам пример од вчера , Кремонесе , Италија Ц1 , почетниот коеф му беше 2.20 у петокот , сабота ноќта ( околу 23-00.00 ) , му падна на 1.80 , а во неделата падна 1.35 за 2 !!

Знаете колку заврши мечот ...1:0 за Новара ...

А тоа дека паднал од 4.00 на 3.90 , ама баш ништо не значи , можда ако падне на 3.00 , 2.50 , може да значи , али вака ..ништо .

Обично паѓа заради повреди на играчи , може и заради временски услови , потоа ако се ставаат пари на тој натпревар , пр ако се става за 1 коеф ќе му падне , на тој начин кладилниците се штитат , за онлине зборам ..Е сега паѓа и ако они знаат нешто што ние не знаеме т.е ако е некој натпревар местен или пуштен , како шо беше вчера катанија - наполи .

Не се лажите лесно , со падот на коеф , прво проверете зашо паѓа , потоа ставајте пари .:salut:

Типче бе, Кремонесе -Новара беше местена Новара да тепа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom