Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
*Дојава/местена - Сигурна утакмица, со однапред познат, фиксиран победник. Платен/а победа/пораз, пуштена поради борба за опстанок и сл. 10/10
*Сингл сигурен наптревар со инфо - Натпревар анализан до најмал детаљ од стручни лица. Информации за форма на играчите, менталитет и тип на игра на екипата, можни состави, скор дома/гости, историја на дерби дуели, традиција... 7-9/10
Значи има разлика од ''сигурна'' до дојава. Ајде типстери, требаат добри типови, забава, адреналин и пари... значи правете разлика и не спамирајте.
ем да ви каже дека е местена, ем да скенира или слика ливче...imam idea ako nekoj znae mestena neka pise koja e i neka ja potkrepi so livce uplateno na pojse pari, togas barem ke znaete deka toj sto pisuva ima dobro info no i togas nema da bide 100% sigurna.
ем да ви каже дека е местена, ем да скенира или слика ливче...
не мислиш дека бараш премногу...?
или пак некој погоре да се банирале од темава тие шо ќе згрешеле...
шо сакате за безпари бе луѓе...
имат страници кај шо плаќаш месечна членарина за местени натпревари и пак ќе се заебиш а не вака...:helou::helou::helou:
za utakmiata ima samo mal t.e. epten mal pad vo koef za 2jkata od 4.00 na 3.90 a toa ne mora niso da znaci aj ke ja sledam pa ke vidime posle moze ke padne naednas.Aarhus AGF-Viborg 2 ја типуват Expekt ако имате нешто инфо за утакмицава пишете
za utakmiata ima samo mal t.e. epten mal pad vo koef za 2jkata od 4.00 na 3.90 a toa ne mora niso da znaci aj ke ja sledam pa ke vidime posle moze ke padne naednas.![]()
Абе деца тоа не значи , ама баш ништо ако коеф , паѓа .
Ете ќе ви дадам пример од вчера , Кремонесе , Италија Ц1 , почетниот коеф му беше 2.20 у петокот , сабота ноќта ( околу 23-00.00 ) , му падна на 1.80 , а во неделата падна 1.35 за 2 !!
Знаете колку заврши мечот ...1:0 за Новара ...
А тоа дека паднал од 4.00 на 3.90 , ама баш ништо не значи , можда ако падне на 3.00 , 2.50 , може да значи , али вака ..ништо .
Обично паѓа заради повреди на играчи , може и заради временски услови , потоа ако се ставаат пари на тој натпревар , пр ако се става за 1 коеф ќе му падне , на тој начин кладилниците се штитат , за онлине зборам ..Е сега паѓа и ако они знаат нешто што ние не знаеме т.е ако е некој натпревар местен или пуштен , како шо беше вчера катанија - наполи .
Не се лажите лесно , со падот на коеф , прво проверете зашо паѓа , потоа ставајте пари .:salut:
Типче бе, Кремонесе -Новара беше местена Новара да тепа.