KIFFLA
не ме викај друже
- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 548
- Поени од реакции
- 180
нај ново ми е ова денеска:ме буди татко ми прееска у 18 часот и ми вика стани сине те бараат некои другари надвор,и ја станувам нема никој се враќам назад,а он насмеан ми вика ај чим си станат дај напрај по едно кафе
-татко ми
*доста пушиш више(пали цигара у меѓу време) и седнува да ми објаснува колку е тоа штетно,ако му одвратам нешто ми вика'демократија надвор овде ја сум цар'
*каде бе сега у 12 саат излагаш(тоа праед да ми даде пари)седни да ти кажам ја у мое време(додека не види дека чурам од нервоза)
*ти бе коа ќе се шишаш
*да не се дрогираш а
*не ти реков ваков леб да купиш од другиот
**** а нај многу од патики ме вади коа го возам у кола среќа на кратки дестинации само,иначе да е подолга релација немаше да пишувам сеа
-мајка ми
*со која си сеа
*ај среди ја собата
*легнувај ја човек родив не ЉИЉАК
:nerv::zid::nerv:
-татко ми
*доста пушиш више(пали цигара у меѓу време) и седнува да ми објаснува колку е тоа штетно,ако му одвратам нешто ми вика'демократија надвор овде ја сум цар'
*каде бе сега у 12 саат излагаш(тоа праед да ми даде пари)седни да ти кажам ја у мое време(додека не види дека чурам од нервоза)
*ти бе коа ќе се шишаш
*да не се дрогираш а
*не ти реков ваков леб да купиш од другиот
**** а нај многу од патики ме вади коа го возам у кола среќа на кратки дестинации само,иначе да е подолга релација немаше да пишувам сеа
-мајка ми
*со која си сеа
*ај среди ја собата
*легнувај ја човек родив не ЉИЉАК
:nerv::zid::nerv: