МЕ ВАДИ ОД ПАТИКИ !

• Креатор на темата Креатор на темата bibika
  • Време на започнување Време на започнување
1.obleci se nadvor e ladno
2.zemi kasni nesto ovosje ne cel den gluposti jades,cokolada,cipsovi...

-Dosta jades zemi pravi nesto drugo
-Idi fati procitaj nekoja lektira pred da pocne skolskata godina
-Cvekinjata se isusile a nema nikoj da gi navadi (za da mi sozdade custvo na vina zasto znae deka sakam cvekinja)
-Trgni se od pred komp. ili Izgasni go i idi da spies ili ke ti ja zeam tastaturata
-"Odi i pamet u glava" e ova mi go dostignuva vrvot
Za sreka veke ne mi vika za sobata se navikna da ja gleda dostojano rasturena a ako nekoagas mi spomne MAMO KOMUNALNA HIGIENA E NA ODMOR vi preporacuvam i na vas da go koristite ova gi vadi od takt

Како си помина на работа денес, имавте многу работа :ija:

Ko ќе станам од спиење (а имам за учење за сесијата септември), ко ќе ми речи мајка ми _ СЕ НАСПА???????ПОООООООООО до уши чад ми иди....

не пиј
не пуши
не излегувај со багабонти
биди одличен во школо

ДА НЕ САКАТЕ ДА ВИ БИДАМ И ВАШ СЛУГА????????????????!!!!!!

Dosta sedis na kompjuterot???? da ne se naogas u hotel slucajno da se po tebe treba da ideme.... KAJ GI ISTROSI SITE PARII????
taa sobata planiras nekad da ja iscistis????
i red drugi gluposti

- Majka mi: Zosto pak ne si go namestila krevetot??? ( a mrzam da go mestam )
- Koga ke se vratam od grad: Pak kasnis dve minuti !!! ( dve minuti? ) :tapp:
- Daj stani od toa kompjuterot, po cel den na internet si. Ko brat ti si stanala! ( od ova poise smea me fakja ) :pos2:
- Ili koga ke me prasaat: Kaj otide brat ti? Na rabota e? Koga ke se vrati??? ( pa od kaj znam ne sum mu sekretarka ) :ija: itn itn ....

Леле, не знам што им е на моиве во последно време, ама ептен почнаа да ми досаѓаат нешто. Најновата ствар што почнаа да ми ја викаат е: леле, цел ден не си се мрднал од пред компјутерот, ќе ги расипеш очите :pos2:. А исто така ми викаат и: ајде, време е више малку порано да си легнуваш, уште малце па во школо треба да идеш. Што си мислат они, јас одма ќе ги послушам, ко да сум :salut:. Епа нема бре, ептен ме вадат од патики

Obleci se, LADNO TI E - (ne seri, ne znam ja dali mi e ladno ili ne, neli?)
Mnogu pusis - (na ova odma palam uste edna cigara, just for the heck of it)
Sredi si ja sobata - (koga ke mi dojde, si ja sreduvam a koga mi vika da ja sredam, e tek togas ne ja fakam)
Ne pusi u soba - (ovde pizdam, PA MOJA SOBA E, baska tamu mi e PCto...)
Koga ke pocne da mi se mesha u ljubaven/privaten zivot, tuka pickaram sve zivo i ne prifakjam odgovornost za postupci.
So tebe coek ne moze muabet da pravi - (e pa sekoj zbor ti e kritika, koj kur fajde od toj muabet)
ufffff....se napizdiv...
Idam da zapalam cigara u soba, ke se soblecam gol na promaja a pizamite (domasna uniforma) ke gi frlam na zemja....ova iz cistog inata!

Јади, јади, јади, јади.......ветрот ќе те одвеее некаде детееее (дете???:nesvest: )...а јадам повеќе од двајцата заедно

Пак на компјутер????? Па и кафето мора да го пиеш тука!!!!:icon_eek:

Доста бре со цигаритееееее фрли тоа ѓубре...и јас веднаш...аха:pos:

Татко ми за музиката до даске: - Ич не ми смета мене,само комшиите петиција ќе ти потпишат. :pos: :pos:
(не ме вади ова од патики..ме смее многу) :)

Пак татко ми: - Пак ти сите пенкала ги собра?!??
Мајка ми: - Тури вода во цвеќињата.

-Pak deneska nisto ne jadese,vidi se kolku si bleda!
-Abe aman koga gi istrosi parite,nekni zede plata:nerv:
-Lele kako pocna da gi valkas alistata,kako nekoe bebe si!
-Pak si legna kasno vcera, imas podocnjaci!
-Obleci se,posle ke recis ova me boli,ona me boli!

-Среди си ја собата! (Ова најмногу ме нервира. Собата ми е средена, само се работи за посебен quasi-хаотичен начин на подредување:pos2:)

-Доста бе на компјутер, учи малку!

-Иди надвор да {insert chore here}

ti si znaes golema si....male za 2 sekungi me otkacue

Koga si sedam pred komjuter i taman sum se raspisala na kajgana ili pak gledam nekoj film na tv ii bas togas majka mi na sekoi 5 minuti me vika i ima nekoja zadaca da mi dade.Pu kaj go naoga terminot znaci.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom