Мажите сакаат искусна или неискусна девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Angelina
  • Време на започнување Време на започнување

"Iskusna" ili "neiskusna" devojka?

• iskusna

Гласови: 52 59,8%
  • neiskusna

Гласови: 35 40,2%

• Вкупно гласачи
    87
А кој би сакал искусна кој глуми неискусна? И на крај да те заеба. Јас никако нејкам таква.

Јас повеќе сакам поискусна. Со понеискусните имам маки тргано затоа што ме прават лом од касање.

Искусна во паметот!
Во кој смисла...

Да има разработена фантазија и кога е со машко да знае што да прави, а не да биди „Даска девојка” т.е ти ја бакнуваш таа како леш се здрвила ...ја допираш некаде и вика „немој”...е овој тип на НЕРВА ми гази. Среќа само еднаш имав вакво искуство:)

одкако го преживеав тешкиот период на експериментирање итн... никогаш не би сакал со неискускна...

п.с. екстра ми е сега моментално со типката што идам... оти пред година дена и двајцата бевме неискусни сега сме си доволно искусни...

ja bi neiskusna ..ali ne od tipot kako sto pogore navede wolswagen :)
ali definitivno neiskusna...da ja naucam scho i kako treba :) da ja vnesam vo vodite na najubavite zadovolstva na svetot :)

неискусна :zlo:

[mod]може ли на темите на кои постираш,да употребиш и објаснување,а не по еден збор:wink:
leandra[/mod]

Не гласав на анкетата. А што има врска искусна или не искусна? Мене тоа ништо не ми менува. Ако го сакаш некој ке го сакаш таков каков што е.

Angelina напиша:
Toa se zavisi od sfakanjata na deckoto no sepak dali seuste preovladuva konzervativnoto mislenje devojkata da bide devica ili?:sekss:
sve mi e isto....samo devojka neka e :back:

ps: i ja ne glasav...nemase opcija

Сексуалното искуство не е фактор за одбирање партнер. Ако некој вистински сакаш, ќе го сакаш без разлика дали е невин или љубовен гуру.

не е битно искуството, туку особата... јасно е?
нема да гласам зашто ја нема третата опција...

Скулгрл напиша:
Сексуалното искуство не е фактор за одбирање партнер. Ако некој вистински сакаш, ќе го сакаш без разлика дали е невин или љубовен гуру.

Bas ubavo kaza! Mislam deka e relativno sepak nekoi sakaat i iskusni nekoi pa se palat da bidat prvi , ili da ucat...

No mislam ako se raboti za ljubov voopsto ne e bitno dali e ili ne iskusna:toe:

Скулгрл напиша:
муабетот во оваа тема е за тоа со какви појке сакаме да спиеме, а не со какви сакаме да останеме во остатокот од животот...
како и да е денеска само глупости тропам незнам што ми е.
Народна Поговорка:?
жените се како лубеница, никогаш незнаеш каква е одвнатре...

Necrophilia напиша:
муабетот во оваа тема е за тоа со какви појке сакаме да спиеме, а не со какви сакаме да останеме во остатокот од животот...

Народна Поговорка:?
жените се како лубеница, никогаш незнаеш каква е одвнатре...
Да де, ама за разлика од некои, јас спијам само со оној кој го сакам, и затоа не ми е воопшто битно.:wink:

опуштена и подеднакво партиципативна во сите активности, без (многу) предрасуди.

за тоа не треба којзнае какво искуство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom