Мажите сакаат искусна или неискусна девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Angelina
  • Време на започнување Време на започнување

"Iskusna" ili "neiskusna" devojka?

• iskusna

Гласови: 52 59,8%
  • neiskusna

Гласови: 35 40,2%

• Вкупно гласачи
    87
ехех Искусна или неИскусна битно е да е девојка ако е искусна
забавно ако е неискусна уште позабавно

Сакам девојки хехеај на здравје:cug:

Море си сакав цел живот искусни, а на крај се оженив со неискусна.
Судбина...Што ти било пишано, тоа. Не се жалам иначе. И двата вида имат свои предности и мани, но во денешно време тоа и не е толку битно. Јас да боцкам пред брак, а таа да не се боцка...Не бива така.
Некој убаво рече:Нека има ум.

Море дајте шо давате дур имам коса и ми стојат забите.

Со други зборови, не ми е битно, ама фино би било да знае два-три изненадувачки потези.
Да биде Волчица у офча кожа.
Со други зборови, пак завртев на искусна :)

мене ми е се едно дали е искусна или не искусна ама повеќе ми одговара искусна

Мене не ми е битно дали еискусна или не поважно е типката да има потреба за секс. Па ако е неискусна може ќе научи нешто, ако е искусна може и јас да научам нешто, знаете онаа поговорката, човек учи додека е жив.

so iskusna e boje :) pogolemo zadovostvo mislam...

ja glasav za iskusna! Ali ako seme predvid deka sexot edna od najbitnite raboti vo vrskata togash bi bilo mnogu podobro devojkata da bide iskusna (ne znaci dako imala sex so 5-6 ili 10 pred mene deka cel grad ja pominal, istko kako shto nie si ebavame na strana, zadovoluvame hormonalni potrebi tka i devojkite go pravat), a dokolku e neiskusna mene licno nema da mi preci (dokolku bide narrowminded i ne bi sakala da proba neshto novo i se zadrzi na onaa klasika od misionerkska poza ... togashodma otkacuvam)

Според мене искусна но инвентивна во сексот.Секогаш да работи по нешто ново и едноставно да ме стави во подредена положба.:pipi: А не некоја искусна а е врло пасивна па онда све остава на партнерот,а тоа понекогаш може да доведе до набивање комплекси кај понеискусно момче.Додека и неискусните си имаат своја тежина,односно предизвик:kez:

па незнам тоа зависи од карактерот на личноста. Ова е и доста неблагодарно прашање што може да го навреди женскиот пол... па така неискусна или искусна важно да е чесна и никој да не мами и да не врши прељуба додека сте во врска.

Значи имало девојки со намена...за ова или за она...:kez: е браво де.
Сепак може да се заклучи дека мажите сакаат комбинација ,девица со искуство како Чичолина :pos:

sagaqua напиша:
Значи имало девојки со намена...за ова или за она...:kez: е браво де.
Сепак може да се заклучи дека мажите сакаат комбинација ,девица со искуство како Чичолина :pos:
tacno, rabotava angel na lice, kurva u krevet... koj da ve svati???

и така и така,не да биде некоја ептен искусна да те заебава,да биде онака некаде на средина ќе биде супер мислам

зависи за што,ако е за озбилно не а ако е за една вечер што поискусна тоа подобро

BABY_17 напиша:
tacno, rabotava angel na lice, kurva u krevet... koj da ve svati???
Мислиш на девицата Адриана Лима? :kez:
А вие не сакате паметен дечко, со многу пари и преубав? Уат д фак продаате муда за бели дробови... Идеализираме. Како и вие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom