Мажите сакаат искусна или неискусна девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Angelina
  • Време на започнување Време на започнување

"Iskusna" ili "neiskusna" devojka?

• iskusna

Гласови: 52 59,8%
  • neiskusna

Гласови: 35 40,2%

• Вкупно гласачи
    87
Сите сакаат искусна... Додека бараат само добар секс.:)
Ама кога веќе ќе се вклучат чувства, кога ќе се вљубат... Задоволство ќе им биде да и бидат први, ќе ја чекаат со месеци ако треба.:)

Тоа што повеќето гласале дека сакаат искусна, е само доказ дека на поголемиот дел од мажите, сексот им е пред чувствата, што до некаде е и логично. :toe:

Ако е за една вечер со искусна е боље, а ако не може и така и така :)

Искусна! хехехехе

:zlo:

Пробав и со искусна и со неискусна,па мојот одговор е едноставен ИСКУСНА

Искусна 100% добро е да знае што да прави и да доминира :)Незнам зошто ама поштувам тоа кај девојки.Ja сакам онака пензионерски опуштено она како намести така :):) Во секој случај искусни со гаранција :)

Што ако дојдете до некоја неискусна девојка, не е како што треба опуштена па не знае ова не знае она...и нешто што сакала да направи не излегло како што треба?
Што ќе помислите? Дали ќе и се смеете влице или пак ќе ја раскажувате наоколу?

zafrknata напиша:
Што ако дојдете до некоја неискусна девојка, не е како што треба опуштена па не знае ова не знае она...и нешто што сакала да направи не излегло како што треба?

Само Македонец би направил таква работа. Не не би и се смеел воопшто и зошто да ја раскажувам наоколу? До кога со тоа малоумие? Ќе пробам да помогнам колку можам и како можам.

Он топик (не)искуството не ми е којзнае какво мерило.

zafrknata напиша:

А ти што ќе направиш ако налеташ на неискусен партнер?

Iskustvoto ne e merilo, krajni granici ne zemam vo predvid. Primer ako nekoja devojka ne e kadarna za sex ti kolku sakash ebi ja taa pak nema da znae kako da se namesti u omilenata poza! LoL!

leandra напиша:
А ти што ќе направиш ако налеташ на неискусен партнер?

Добро прашање
Дали ќе раскажувам наоколу?
Па со оглед на тоа што не спаѓам ни барем малце во оние луѓе кои освен оговарање не знаат да направат друг муабет, сигурно нема да кажам на никому.
Дали ќе му се изнасмеам влице?
Да му се изнасмеам не но да се насмевнам можеби малце али сепак ќе се воздржувам најмногу што можам затоа што лошо е чуството кога ќе направиш некој кикс.
Што ќе помислам?
Сигурно ништо страшно. Човек колку и да е искусен знае да згреши

И САКАМ УШТЕ МИСЛЕЊА ОД ДРУГИТЕ

ja сакам неискусна :helou:

Искусна ако веќе морам да бирам но мислам дека никој не би бирал по оваа класификација

Nema reper. Sekoj maz bi posakal iskusna, razbirlivo zaradi zadovolstvata sto ke znae da gi pruzi, no...ne gledam deka e problem toa ako e neiskusna. Ako postoi vistinska ljubov, bez ogled na iskustvoto sekoj ke se trudi sto podobri rezultati da postigne vo zadovoluvanjeto na drugata strana. Najposle, i toa moze da bide mnogu interesno.

CT напиша:
^ Da, da, samo malce teshko e toa vo 21 vek
Inache slichno mislam. Ne bi sakal da ide so pola grad devojka mi u nikoj sluchaj.
Ic ne se sekiraj. Ako ne idela so pola grad pred da ti stane devojka, togas toa ke go stori odkako ke ti stane zena!:pos2:

Јас сум си за golden middle. Ем да си знае доста, ем да си проба

нешто ново со тебе. Поштено. Не сум изгорен да сум прв воопшто, ама би било ок да сум прв во одредени аспекти:party3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom