Мажите сакаат искусна или неискусна девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Angelina
  • Време на започнување Време на започнување

"Iskusna" ili "neiskusna" devojka?

• iskusna

Гласови: 52 59,8%
  • neiskusna

Гласови: 35 40,2%

• Вкупно гласачи
    87
Скулгрл напиша:
Да де, ама за разлика од некои, јас спијам само со оној кој го сакам, и затоа не ми е воопшто битно.:wink:

а не реков дека јас спијам со кога ке посакам или пак дека не сум задоволен со таа што сум моментално, туку темава е за Мажи и да си ја отворат фантазијата... што би кога би имале шанса да бираат пример им се појавуваат две згодни типки, они не се зафатени и треба да одберат помегу искусна и неискусна... ја би за двете хахаха :vozbud:

Значи вие сакате искусни женски дека ќе имате што повеќе да искористите а не сакате девојка која ќе ве одбие или не знае што да прави ама сакате онаа ,,вечната,, да е невина како уште од првиот ден кога се родила. :bravo: Поштовам кога некој знае што сака. Па што и ние не сме поарни :baeh: . Секој со среќата, кој како знае да си ја искористи.
Се повеќе и повеќе курнази во светов брееееееј

Necrophilia напиша:
а не реков дека јас спијам со кога ке посакам или пак дека не сум задоволен со таа што сум моментално, туку темава е за Мажи и да си ја отворат фантазијата... што би кога би имале шанса да бираат пример им се појавуваат две згодни типки, они не се зафатени и треба да одберат помегу искусна и неискусна... ја би за двете хахаха :vozbud:
Сето тоа е во ред...ама темава не мора да биде само за машки нели?:)
Си кажав мое мислење- кога веќе сум решила да спијам со некој, тоа е оној кој го сакам и воопшто не ме интересира неговото искуство.:smir:

Скулгрл напиша:
Сексуалното искуство не е фактор за одбирање партнер. Ако некој вистински сакаш, ќе го сакаш без разлика дали е невин или љубовен гуру.

Баш така. Нема везе кој колку е искусен, битно е двајцата партнери да се сакаат. toae:

Искусна за сех а неискусна т.е. невина за жена :toe:

Marinka напиша:
Искусна за сех а неискусна т.е. невина за жена :toe:

Сакаш да кажиш дека си девојка со сексуално искуство која нема маж и деца?:zver:
П.С. искусна во паметот :pos2:

^ Da, da, samo malce teshko e toa vo 21 vek
Inache slichno mislam. Ne bi sakal da ide so pola grad devojka mi u nikoj sluchaj.

Da_ButcheR напиша:
Sakam neiskusna za da ga nasteluvam jas kak so sakam...

Мислам дека ни мажите не знаат што сакаат.Кога сакаат да се забавуваат сакаат ѕверки, а кога сакаат да се удомат тогаш бараат јагниња.И за какво наштелување зборуваме?Сите мажи сакаат да шараат лево-десно а после да најдат некоја недопрена.А кој да ги земе тие што тие ги млателе?И ако зборуваме за штелување ако ние жените добиеме желба за штелување тогаш ке ни остане неостварена затоа што нема да имаме кого да наштелуваме!!:tapp:

Не моѓе да се каже баш точно баш какви сакаат! Имале и искусни и неискусни али сепак и тие искусните не се совршени нели? Можеби некогаш тие неискусните биле многу подобри од искусните!

Мислам дека се зависи од чусвтата спрема личноста! Колку и да ја сакаш а да не е искусна убаво ке ти биде!:toe:(барем јас имам една таква претстава)

duffy_f напиша:
Мислам дека ни мажите не знаат што сакаат.Кога сакаат да се забавуваат сакаат ѕверки, а кога сакаат да се удомат тогаш бараат јагниња.И за какво наштелување зборуваме?Сите мажи сакаат да шараат лево-десно а после да најдат некоја недопрена.А кој да ги земе тие што тие ги млателе?И ако зборуваме за штелување ако ние жените добиеме желба за штелување тогаш ке ни остане неостварена затоа што нема да имаме кого да наштелуваме!!:tapp:

Читајќи ги постовите на овој форум,ќе помислиш дека повеќе стереотипи и предрасуди се надминати,што ми дава за право да кажам дека има се повеќе и повеќе мажи кои не бараат некоја што ќе им ја даде невиноста на првата брачна ноќ.
А за ова болдираното,мислам дека ќе се најде по нешто:smir:

zafrknata напиша:
Сакаш да кажиш дека си девојка со сексуално искуство која нема маж и деца?:zver:

Претпоставувам сакала да каже девојка со непревртен бројчаник и искусна во паметот = бујна фантазија, храброст и желба да ја покаже и ужива :helou:

Jas sakam iskusna zenska...
Nema potreba pak da vleguvame u pubertet zaedno..:pos2:

A mazite u global...pa sakaat:
1.Iskusna zenska koja sto by the way nemala mnogu fraeri :pos2:
2.Zenska sto znae dobro da pravi sex ama e nevina u isto vreme. :pos2:
3.Nekoja koja sto znae sto saka od i so zivotot,ali u isto vreme e do 21god!:pos2:

I cel zivot probuvaat da niveliraat izmegju ovie tri raboti!
:tapp: :tapp: :tapp: :tapp: :tapp:

site mazi sakaat nevini devojki a koga ke dojde momentot seks i togas baraat od niv da bidat iskusni i ne se zadovolni:angry3:

zafrknata напиша:
:zver::pos2:

Сакав да кажам дека машкиов свет низ град се пали на дрољи, а покрај нив сакаат мили, фини и невини :toe:

Marinka напиша:
:zver::pos2:

Сакав да кажам дека машкиов свет низ град се пали на дрољи, а покрај нив сакаат мили, фини и невини :toe:
Тачно. Следен чекор е да не одиш во Инсомниа на Жаре Берберот и да видиш дека има и од оние другите... :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom