Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Врска немаToreador напиша:Toa не го правам ниту сум пробал, не сум доволно еластичен за тоа. Треба да бидеш спортист![]()
дали ти можеш така да ги прекрстишzocipro напиша:глупости се тоа...да навистина има мажи кои така ги прекрстуваат нозете...ама мислам дека сето тоа е премногу женствео да не речам клошарски...
јас ги прекрстувам само кога ме болат нозете колку така да ги истегнам...значи можам....можам и шпагаCopyOfDeath напиша:дали ти можеш така да ги прекрстиш
StormAngel напиша:Врска нема
Мене единствен спорт ми е интернетот па можам да ги прекрстувам нозете. Ваљда имам малечки муда и мал Џокица.![]()
Toreador напиша:Toa не го правам ниту сум пробал, не сум доволно еластичен за тоа. Треба да бидеш спортист![]()
Macedalien напиша:Наместо Toreador требаше да ти дадам ник “Млитав“ или “Трапав“. Не ај што не си спортист не си ама у кревет како ќе се свиткаш бре!!!! Кај ти е крајот - на 40 и на таквоото ќе носиш космодиск. Ц ц ц!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wanna see?The`bItCh напиша:Аман.. :icon_eek:
Можиш да ги прекстиш нозете?
Онака Шерон-Стоунски?:wink:
Toreador напиша:Луѓе хелооооооу! Читајте ко што треба, зборев за само-пушење. А инаку можам да седам Шерон Стоунски, плус и поза да напраам ама избегнуем оти ми е глупо![]()
и целиот овај муабет оди кон тоа да се убедуваме во нешто што сите го знаеме...Acid напиша:Никој нормално и правилно развиен полнолетен маж неможе да прекрсти нозе како Шерон Стоун. Ако имате повеќе од 20 години и сеуште можете, тогаш или бутчињата ви се тенки колку моите подлактици, или пак „немате муда”.
И не ми зборете за еластичност, шпага правам без проблем.![]()