Мажи со прекрстени нозе

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
мажи + прекрстени нозе = кајгана

:kajg:

Да, навистина гадна навика... машко да прекрстува нозе исто како жена! :icon_eek:
Гадно е бе... и на него не му е пријатно (знаете поради што), а и смешно изгледа маж со прекрстени нозе!
Не разбирам зошто го прават тоа, изиграваат мангупи ли?
Дека им е пријатно - не верувам! :wink:

Совет до сите мажи: Не имитирајте жена за било што, ни пола не можете од она што го можеме ние! :bip:

Неможам вака, обично како „турчин“ седам и кога сум пред компјуер, еве и сега... А како Шерон неможам, не се ни мачам :) А ко прекрустувам нозете, ногата ми иде на коленото, нешо ко триаголник излегува :)

Да, навистина гадна навика... машко да прекрстува нозе исто како жена! :icon_eek:
Гадно е бе... и на него не му е пријатно (знаете поради што), а и смешно изгледа маж со прекрстени нозе!
Не разбирам зошто го прават тоа, изиграваат мангупи ли?
Дека им е пријатно - не верувам! :wink:

Совет до сите мажи: Не имитирајте жена за било што, ни пола не можете од она што го можеме ние! :bip:
Како што и вие неможете пола работи да направите а ние што можеме затоа ќути.

Иначе, можам да прекрстам нозе така ама не ми е некако удобно да седам така.

Ако сеуште зборуваме за меѓуножниот простор тогаш ви симнувам гаќи... овај капа де :baeh:

:pos:

eheheeh, mnogu e zakon taka da se sedi......a mozam uste nesto da napraam....

ja prekrstuvam desnata vrz levata i desnoto stapalo go izbacuvam pred desnata strana od levata noga.......probajte pa kje vidite........ ne sum freak ama sum visok ,slabicok,so bi mi rekle na sistematski strklest i mozam dosta stvari.......

Не сум ни слаб, ни висок, па успевам да ја прекрстам левата нога над десната, а потоа стапалото да го мрднам позади десната нога, и тоа си доаѓа одлево. Со десната нога врз левата потешко прекрстувам. Исто, како некој од претходните шо пишале, ташаците идат нагоре. И не ми е тешко вака да си седам. Баш сега вака си седам.:) И арно е.

Ептен педерски ми е машко со прекрстени нозе! Бљак.....се знае машко како седи

Kолку сакам кога ќе си ги прекрсти, прави некоја ептен слатка поза :pipi:

Општо ми се свиѓа машко така седнато, е сеа не ептен исфеминизирано, у секој случај и зависи до дотичниот, не го личи секое машко со прекрстени нозе.

П.С. Оние што не можат да си ги прекрстат обично имаат дебели нозе *бљак

Ц. Не туку ширете нозе, не ве личи. Башка сто пути попривлечно изгледа машко што седи... Како машко...? :salut:

Мажи прекрстуваат нозе кога покрај нивна близина ќе помине прекрасна
девојка и одреден тип на мажи се возбудуваат брзо и сакајќи да го прикријат
тоа тие прекрстуваат нозе

Мажи прекрстуваат нозе кога покрај нивна близина ќе помине прекрасна
девојка и одреден тип на мажи се возбудуваат брзо и сакајќи да го прикријат
тоа тие прекрстуваат нозе
Има вистина во ова.

Пробав, и јас сум можел... изгледа ми е мал.
Damn. :(

Јове не се фурај нема врска тоа,и ја можам а мене на галено Мандинго ме викаат :):)

он.седам ко што се седи....каубојски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom