Мажи со прекрстени нозе

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Toa не го правам ниту сум пробал, не сум доволно еластичен за тоа. Треба да бидеш спортист ;)

Toreador напиша:
Toa не го правам ниту сум пробал, не сум доволно еластичен за тоа. Треба да бидеш спортист ;)
Врска нема
Мене единствен спорт ми е интернетот па можам да ги прекрстувам нозете. Ваљда имам малечки муда и мал Џокица.:(

глупости се тоа...да навистина има мажи кои така ги прекрстуваат нозете...ама мислам дека сето тоа е премногу женствео да не речам клошарски...

zocipro напиша:
глупости се тоа...да навистина има мажи кои така ги прекрстуваат нозете...ама мислам дека сето тоа е премногу женствео да не речам клошарски...
дали ти можеш така да ги прекрстиш

CopyOfDeath напиша:
дали ти можеш така да ги прекрстиш
јас ги прекрстувам само кога ме болат нозете колку така да ги истегнам...значи можам....можам и шпага:)ама никој/а не ме праша ама јас да си кажам...

StormAngel напиша:
Врска нема
Мене единствен спорт ми е интернетот па можам да ги прекрстувам нозете. Ваљда имам малечки муда и мал Џокица.:(

Аман.. :icon_eek:
Можиш да ги прекстиш нозете?
Онака Шерон-Стоунски?:icon_lol::wink:

Toreador напиша:

Наместо Toreador требаше да ти дадам ник “Млитав“ или “Трапав“. Не ај што не си спортист не си ама у кревет како ќе се свиткаш бре!!!! Кај ти е крајот - на 40 и на таквоото ќе носиш космодиск. Ц ц ц!!!!! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Macedalien напиша:
Наместо Toreador требаше да ти дадам ник “Млитав“ или “Трапав“. Не ај што не си спортист не си ама у кревет како ќе се свиткаш бре!!!! Кај ти е крајот - на 40 и на таквоото ќе носиш космодиск. Ц ц ц!!!!! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Луѓе хелооооооу! Читајте ко што треба, зборев за само-пушење. А инаку можам да седам Шерон Стоунски, плус и поза да напраам ама избегнуем оти ми е глупо :pos:

Toreador напиша:
Луѓе хелооооооу! Читајте ко што треба, зборев за само-пушење. А инаку можам да седам Шерон Стоунски, плус и поза да напраам ама избегнуем оти ми е глупо :pos:

veruvajte ziv primer sum. sum videl. :pos::pos:

ok bassea probav da sednam onaka SeronStounski ali........boli :)

jas probav ama nekako ne mi ide,prosto nesto ne stima!!!a i boli:raz:

Никој нормално и правилно развиен полнолетен маж неможе да прекрсти нозе како Шерон Стоун. Ако имате повеќе од 20 години и сеуште можете, тогаш или бутчињата ви се тенки колку моите подлактици, или пак „немате муда”.

И не ми зборете за еластичност, шпага правам без проблем. :-)

Acid напиша:
Никој нормално и правилно развиен полнолетен маж неможе да прекрсти нозе како Шерон Стоун. Ако имате повеќе од 20 години и сеуште можете, тогаш или бутчињата ви се тенки колку моите подлактици, или пак „немате муда”.

И не ми зборете за еластичност, шпага правам без проблем. :-)
и целиот овај муабет оди кон тоа да се убедуваме во нешто што сите го знаеме...

ја пробав .. едиствено успеа по 10 пат... али само20сец.. БОЛИИИ

Back
На врв Bottom