Мажи со прекрстени нозе

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Toa не го правам ниту сум пробал, не сум доволно еластичен за тоа. Треба да бидеш спортист ;)

Toreador напиша:
Toa не го правам ниту сум пробал, не сум доволно еластичен за тоа. Треба да бидеш спортист ;)
Врска нема
Мене единствен спорт ми е интернетот па можам да ги прекрстувам нозете. Ваљда имам малечки муда и мал Џокица.:(

глупости се тоа...да навистина има мажи кои така ги прекрстуваат нозете...ама мислам дека сето тоа е премногу женствео да не речам клошарски...

zocipro напиша:
глупости се тоа...да навистина има мажи кои така ги прекрстуваат нозете...ама мислам дека сето тоа е премногу женствео да не речам клошарски...
дали ти можеш така да ги прекрстиш

CopyOfDeath напиша:
дали ти можеш така да ги прекрстиш
јас ги прекрстувам само кога ме болат нозете колку така да ги истегнам...значи можам....можам и шпага:)ама никој/а не ме праша ама јас да си кажам...

StormAngel напиша:
Врска нема
Мене единствен спорт ми е интернетот па можам да ги прекрстувам нозете. Ваљда имам малечки муда и мал Џокица.:(

Аман.. :icon_eek:
Можиш да ги прекстиш нозете?
Онака Шерон-Стоунски?:icon_lol::wink:

Toreador напиша:

Наместо Toreador требаше да ти дадам ник “Млитав“ или “Трапав“. Не ај што не си спортист не си ама у кревет како ќе се свиткаш бре!!!! Кај ти е крајот - на 40 и на таквоото ќе носиш космодиск. Ц ц ц!!!!! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Macedalien напиша:
Наместо Toreador требаше да ти дадам ник “Млитав“ или “Трапав“. Не ај што не си спортист не си ама у кревет како ќе се свиткаш бре!!!! Кај ти е крајот - на 40 и на таквоото ќе носиш космодиск. Ц ц ц!!!!! :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Луѓе хелооооооу! Читајте ко што треба, зборев за само-пушење. А инаку можам да седам Шерон Стоунски, плус и поза да напраам ама избегнуем оти ми е глупо :pos:

Toreador напиша:
Луѓе хелооооооу! Читајте ко што треба, зборев за само-пушење. А инаку можам да седам Шерон Стоунски, плус и поза да напраам ама избегнуем оти ми е глупо :pos:

veruvajte ziv primer sum. sum videl. :pos::pos:

ok bassea probav da sednam onaka SeronStounski ali........boli :)

jas probav ama nekako ne mi ide,prosto nesto ne stima!!!a i boli:raz:

Никој нормално и правилно развиен полнолетен маж неможе да прекрсти нозе како Шерон Стоун. Ако имате повеќе од 20 години и сеуште можете, тогаш или бутчињата ви се тенки колку моите подлактици, или пак „немате муда”.

И не ми зборете за еластичност, шпага правам без проблем. :-)

Acid напиша:
Никој нормално и правилно развиен полнолетен маж неможе да прекрсти нозе како Шерон Стоун. Ако имате повеќе од 20 години и сеуште можете, тогаш или бутчињата ви се тенки колку моите подлактици, или пак „немате муда”.

И не ми зборете за еластичност, шпага правам без проблем. :-)
и целиот овај муабет оди кон тоа да се убедуваме во нешто што сите го знаеме...

ја пробав .. едиствено успеа по 10 пат... али само20сец.. БОЛИИИ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom