Мажи со прекрстени нозе

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пошо сум слаб и висок, можам да ги прекрстам, дури и со стопалото од ко ке ги прекрстам, можам да го прекрстам и него и сето тоа дури седам. Фактички едната нога ми е нормално поставена, а другата ко змија, мудата немаат проблем (освен во фармерки).

Сум видел и други, исто слаби и високи.

Нема врска, немора да значи дека мудата се нешо криви тука, него некои луѓе можат. Јас па повеќе проблем имам ако седам со ногата "машки" прекрстена. Едно е што имам штраф во неа, друго понелагодно ми е така. Подобро ми е "женското" скрстување.

Acid напиша:
Зборам за мажите што прекртуваат нозе како Шерон Стоун:

sharon_stone_legs_crossed_2.jpg

Како е можно тоа? Изводливо ли е физички? Јас имам пробано - неможам. :icon_roll

Се сметам за еластичен, ама секогаш си седам со раширени нозе. Ретко кога прекрстувам.

Si cital Jean Corraze (Non-verbal communication)? Skrstenite noze ne se znak za nikakvo poremetuvanje tuku za skriena intimna komunikacija na nekoj filing...

Nejse - ne znam zosto bi precelo koga skrstenite noze odat vo prilog na... Kajgana :pos: :pos:

P.S. Ne mozam da gi krstam zaradi elasticnosta i zaradi toa sto sedam na kompjuter po minimum dva saati dnevno a i zatoa sto go poprecuvaat varenjeto posle jadenje :wink:

Абе за еластичност може како сакас да се свиеш но ако си стиснеш муда има да позеленееш

Пробајте да ја пренесете цела тежина на едната страна од задникот.
Прекстете ги нозете, така што кога ќе ги прекстите ( ако успеете ) другата страна од задникот да ви е малку подигната. Мора да успеете.:icon_lol::wink:

Ништо, ништо повелете и друг пат.
Пробајте и кажете дали некој ќе успее.:wink:

веке пробав издржах повеке од 3 минути и полесно дишам:icon_lol:

Баш сеа го читав Коразе којшто има работено на таа проблематика и вика ваќа чоекот : “Мажите со голем пенис се срамат од големината и од видливоста на истиот и со едната нога го стегаат мускулот и циркулацијата на крвта којашто го полни пенисот со цел да си ја скријат машкоста. Нивните тестиси се благо вазектирани (запушени) и не лачат никаква хормонална течност (сперма). Таквото држење им помага да бидат перформативни и да немаат пенис од типот Роко Зифреди.“ :baeh:

Ај мајката :pos: :pos: :pos:

А ја имам друга претпоставка : човек со скрстени нозе го крие пенисот меѓу нозете така што мадињата му се маваат слободно одоздола за да не напраи Кајгана... Шо викате? :raz:

Ахм... Да додадам дека по логиката на Коразе мажите коишто не ги скрстуваат нозете нема што да кријат - така нешто ќе му дојде!

Acid напиша:
За жените немам никаква замерка, ама како можат некои мажи да прекрстуваат нозе буквално на ист начин како жените? Зарем немаат „сливи” што прават тешкотии? Не зборам за вакво прекрстување... Ова е сосема во ред:

noze.jpg

Јас знам да седнам вака некогаш ... и цигарата така да си ја држам:pos:
А знам мажи што можат и неможат да седат со прекрстени нозе како жени ... не мислам дека имаат посебно мал орган ако седат така, ама секако многу грдо е за гледање:icon_conf

Jas ponekogas sedam na toj nacin,no obicno toa e taka koga mnogu mi se mocka i mora taka da se sedi...he he he

Acid напиша:
Зборам за мажите што прекртуваат нозе како Шерон Стоун:

sharon_stone_legs_crossed_2.jpg

Како е можно тоа? Изводливо ли е физички? Јас имам пробано - неможам. :icon_roll

Iam probano mozam ,ali ne poise od 2 min :shok:bigbols:icon_bigg

btw
ima nekoja so vaka prekrstue noze? :icon_roll:pos:

608c9678.jpg

Ако седам така дискретно ке си ги подигнам јајцата да ми бидат над нозете, онака, во купче па ке ги прекрстам нозете. Ако ги прекрстам нозете ко црнецов, несвецно едната нога ми се лизга врз другата, Шерон Стоун стил. А исто сум и ја ко Сајберкор, мо=ам да седам така доооолго време а нишо да не биде плус, си немам комплекси од типот "колку ми е голем". Тоа ипак зависи и како си навикнат. Некој може некој не може. Пример, секој не може да прави self-felatio ама ипак е можно :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom