MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Aj da prasam i jas ima li nekoj staveno od vaa novata digitalna tv BoomTv sto e na telekom Slovenija?ili neka otvore nekoj nadlezen na forumot nov topik kade sto ce se razgovara za Boom Tv..:kafe:
Pozdrav

Филип27 па има веке за Боом тв на истиов форум забава и култура потоа во филм и тв таму ке најдеш подфорум за Боом тв позз

Ми наместиа сега. Како да го активирам вифито? Зошто не ми го наоѓа на ајфон

Треба да овозможиш да зрачи рутерот. Затоа одиш на 192.168.1.254 и во User пишуваш PUser, и кликаш ентер за да влезеш во подесувањата на рутерот.
После идеш на WIRELESS селектираш Enable и кликаш Save settings.
>> Кај Channel and SSID ставаш име на мрежата како сакаш да ти се вика и пак праиш енејбл.
>> Во Security одбираш метод за заштита на мрежата, ставаш лозинка и си свиркаш :) овај сурфаш на iPhone де :)

поздрав..читам дека овдека може да ми кажете како да наместам Wi-fi na modemot за да можам на телефон да си сурвам од кревет и сл :) .. ако навистина може кажете.. иам бел модем .. незнам дали е томсон или пирели али има одназад тоа антенчето.. како може да се намести?:D
едит.. фирели е :)

Кога ќе почне да се емитува HBO и HBO Comedy на МAX TV ?
BOOM TV го најавија за неколку дена :nesum:

Кога ќе го надминеш лимитот, се плаќа тоа што ќе го потрошиш плус?

ОК

А само download се наплаќа во тие GB што ги имам или и upload?

HBO_naslovna.gif

Ова го има на maxtv.mk, поопширно ништо засега.

Значи ќе ги пуштат трите HBO канали 3 месеци во основниот пакет, а после ќе ги префрлат во програмите за доплата. Па ако сакаш да ги имаш, ќе си доплатиш и ќе ги гледаш.

Го активира некој?
И ако знае некој, да даде по конкретно објаснување за HBO Digital. И тоа е ТВ програма, или нешто како видеотека, за изнајмување?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom