old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Прочитај го упатството што го пишав погоре.Дајте некој крак што функционира за играва, неможам никако да ја пуштам, ми бара активатори, и 300 разни глупости..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прочитај го упатството што го пишав погоре.Дајте некој крак што функционира за играва, неможам никако да ја пуштам, ми бара активатори, и 300 разни глупости..
Прочитај го упатството што го пишав погоре.
Ондак не би можел многу да ти помогнам... Едино можам да ти предложам да ја симнеш верзијата на RELOADED, па ако заглавиш со неа тука сум.Но ја имам верзијата од Black box..
Конкретно за гејмплејот, играва има премногу варијабилност. Можеш да ги тепаш непријателите во типичен Max Payne shoot-dodge & bullet-time ефект (кој е бајаги подобрен), но исто така можеш и да ги тепаш од cover, притоа пукајќи на слепо (прв пат да го видам ова вклучено во игра), или па да им правиш supressing fire кога сакаат да те flank-аат, за после да можеш да ја промениш позицијата со roll, па можеш и да легнеш и да ги пукаш....
Значи премногу опции имаш за напад. Интелигенцијата на непријателите е нешто најдобро што сум го видел досега и уште повеќе придонесува борбите да бидат интересни. За разлика од првите 2 игри овде можеш да носиш само 3 оружја и не можеш толку многу да се опуштиш со пукање, али тоа бајаги придонесува на реалноста.
Приказната ми е на 4то место, и не е толку посебна како првите 2, ама конкретно во оваа игра апла многу му влегуваш на Max во кожа и се ставаш на негово место. А и 5тиот чаптер кога играш во Њу Јорк![]()
но исто така можеш и да ги тепаш од cover, притоа пукајќи на слепо (прв пат да го видам ова вклучено во игра)
BINARY DOMAIN.
Добро бе никој не ја проба? Исто баш е добро оптимизирана, со некои лошо наместени контроли. Сува акција со квалитетно сработени сцени. Пробај ја.
Инаку, колку chapters се вкупно? Малце почнува да пречи филмското раскажување и линеарноста, како за шутерче. До шести сум јас.
Мене неи на Hard не ми беше толку тешка. Единствено заглавив на покривот кога ќе експлодира зградата, цел ден не можев тоа да го поминам.Играва (за на hard зборам) има огромен difficulty spike од 9-ти chapter до крајот. Од умирање 2-3 пати во текот на цел chapter заминува во умирање 20-30 пати само за да поминеш еден сегмент. Многу лошо.
Луѓе пишав дека ЈАС ЛИЧНО прв пат го гледам тоа во РС игра. Знам дека го има и претходно, ама не сум ги играл тие.
Исто така, не знам како ви е досадна кога играва е на некој начин ко филм направена - акција без престан. Прикриените лоадинзи придонесуваат за тоа.
Плус, феноменална нарација и дијалози, приказната исто си е на ниво, а техничките делови на играта се феноменални. ИГРАВА НЕМА БАГОВИ FFS!!! А од Rockstar е.
Вие изгледа ја гледате само како приказна или акциона пуцачина. Јас ја гледам како цело паковање, а како такво е извонредно.
А јас по трет пат ќе ти кажам дека импресиониран сум од ЦЕЛИОТ ПАКЕТ.Види што ќе ти кажам, вака најискрено како гејмер на гејмер:
Ако си толку импресиониран од оваа игра, едноставно не си играл доволно Triple A наслови.
Земи пројди ги Uncharted 3, Metal Gear Solid 4 и God of War 3 и после врати се на Max Payne да видиш колку само променета перспектива ќе имаш во поглед на гејмплеј и графика. Еве, погледај го ова на FullHD и сфати дека се е ingame рендерирано, возот се движи константно низ различни предели и графиката и атмосферата КИНАТ во секој поглед.
Околу приказната, не знам искрено што е толку фасцинантно во 4 чаптери по ред да те напаѓаат некакви герили, константно се случува истото, се е нормално и оддеднаш доаѓаат мангите. Ама добро, може јас некоја длабочина пропуштам тука, што знам.
Затоа и те прашав што е толку фасцинантно, а според набројаното, го добив и очекуваниот одговор - дека фасцинантна е само затоа што е единствен таков наслов на PC.
Купете си конзола и изиграјте 30 пати подобри наслови од овој, затоа што чим Max Payne 3 се велича како single-player искуство, тогаш на ептен големо дереџе дојдовме со PC гејмингов...
Луѓе пишав дека ЈАС ЛИЧНО прв пат го гледам тоа во РС игра. Знам дека го има и претходно, ама не сум ги играл тие.
Исто така, не знам како ви е досадна кога играва е на некој начин ко филм направена - акција без престан. Прикриените лоадинзи придонесуваат за тоа.
Плус, феноменална нарација и дијалози, приказната исто си е на ниво, а техничките делови на играта се феноменални. ИГРАВА НЕМА БАГОВИ FFS!!! А од Rockstar е.
Вие изгледа ја гледате само како приказна или акциона пуцачина. Јас ја гледам како цело паковање, а како такво е извонредно.