Max Payne 3

Член од
4 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
89
Здраво.
Имам еден проблем со оваа игра, незнам како да ја играм offline. Ја спуштив од замунда и сега незнам како можам да ја играм оffline.
Помош ве молам.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Веќе имаш ваква тема.

A инаку, за да не ти бара постојано да си на интернет, да можиш Offline Mode да ја играш, блокирај и го пристапот на интернет од Firewall.

Член од
4 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
89
Готово ја средив.
Mоже темава да оди во канта.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Нека се спои со другата официјална да не му притреба на некој друг :) :)

Член од
4 јануари 2013
Мислења
162
Поени од реакции
89
На 5-ти дел не ми ја вчитува убаво мапата, дали имал некој ист таков проблем?

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Добро имат некоја везија шо нормално ќе се инсталират на 8ца? Кажите да симнам.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
По што утвдри дека е до 8ката?
Види дали е до тоа, дека пејн3-кава прилично проблематична за инсталирање, независно од windows-от.
Не се разбравме.. Поточно на 7та имав проблеми со инсталирањето, а одкако ставив 8ца немама ни пробано. Затоа барам испробана верзија шо работит на 8ка да не спуштам за џабе по неколку верзии.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.217
Не се разбравме.. Поточно на 7та имав проблеми со инсталирањето, а одкако ставив 8ца немама ни пробано. Затоа барам испробана верзија шо работит на 8ка да не спуштам за џабе по неколку верзии.
Eпа не е до 8ката, во принцип сите верзии работат ама за кого како. Јас ги пробав Blackbox ама дека лошо компресирани беа филмчињата и грдо изгледаа ја инсталирав и Reloaded. Како прво, симни ја билокоја верзија, исклучи антивирус на 1 саат и интернет и види дека ќе ти ја упали. После ако не ти се гејма така, барај му решение, дали до кракот шо прави проблеми со антивирус, дали до тоа буеновиста сошл клубот или како и да беше. Само незнам дали тогаш бев на 8ка, ако нешто сеуште мења.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Eпа не е до 8ката, во принцип сите верзии работат ама за кого како. Јас ги пробав Blackbox ама дека лошо компресирани беа филмчињата и грдо изгледаа ја инсталирав и Reloaded. Како прво, симни ја билокоја верзија, исклучи антивирус на 1 саат и интернет и види дека ќе ти ја упали. После ако не ти се гејма така, барај му решение, дали до кракот шо прави проблеми со антивирус, дали до тоа буеновиста сошл клубот или како и да беше. Само незнам дали тогаш бев на 8ка, ако нешто сеуште мења.
Reloaded од замунда веќе ја имам симнато. Антивирус немам инсталирано, така да после ќе го исклучам интернетов и ќе ја инсталирам па ќе видиме.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.217
Reloaded од замунда веќе ја имам симнато. Антивирус немам инсталирано, така да после ќе го исклучам интернетов и ќе ја инсталирам па ќе видиме.
Тоа за да видеше дали ќе упали, инаку ако сакаш да имаш и интернет у меѓувреме моеш да блокираш во фајрволот. Ако немаш антивирус, тогаш дефинитивно тоа е проблемот. За ситуација каде не се пушта воопшто, ако ти вади ерор, друг е муабетот, од драјвери, директикс и слични ствари..

Kajgana Shop

На врв Bottom