Max Payne 3

• Креатор на темата Креатор на темата lamja25
  • Време на започнување Време на започнување
Ја симнав од замунда 12.5GB е, ама нешто глупо е инсталацијава што е проблемов вака што се инсталира? или нема да е проблем у овакви букви што е ова?
Capture.JPG

Многу споро се иснталира :) 30 минути скоро а 17% е
Абе, не знам која верзија е ова твојата, ама многу голема е играта, значи долго ќе се инсталира...ама вака ти како што велиш ептен многу е.

Не знам шо е работата. :confused:

Blackbox instalacijata trae I poveke od 30min, ke bide.

При инсталација на играта го исклучив интернетот, се инсталира се убаво без никаков ерор, и притискам на иконата за да ја пуштам играта, но ми излегува ерор, ќе може помош ако знае некој што е проблемов?
Capture.JPG

При инсталација на играта го исклучив интернетот, се инсталира се убаво без никаков ерор, и притискам на иконата за да ја пуштам играта, но ми излегува ерор, ќе може помош ако знае некој што е проблемов?
Прегледај го приврзокот 52454
блокирај ја играта да не иде на интрнет преку firewall да не мора да го гасиш нетот

блокирај ја играта да не иде на интрнет преку firewall да не мора да го гасиш нетот
во ред, го средив проблемот благодарам!

Први впечатоци од играта.... графиката е океј, но малце е здодевна (бар до чаптер 2 до кај што сум стигнат) и плус тоа ме нервира доколку ме убијат многу назад враќаат на мисијата! :/

5849577_700b.jpg

:icon_lol:

Може ли помош.Неможам да ја активирам синглплеер може само мултиплеер.

bt2gp6lkarp9lpl1761v.jpg

Ја симнал ли некој играва од Арена БГ Реалоадед верзијата.Дали добро работи,да не бара некој кодови?

Ја симнал ли некој играва од Арена БГ Реалоадед верзијата.Дали добро работи,да не бара некој кодови?
Jас пред некој ден ја спуштив RELOADED, не прави проблеми при инсталацијата, кракот работи, ама порблеми прави ако оставиш да ги инсталира новите updates шо се. Нема да ти се пушта тогаш. Пред да ја пуштиш играта, исклучи го интернетот и играј Offline Mode.

Како да го средам ова со Социал клубов?Го изгасив интернетот пак ми излегува...

Како да го средам ова со Социал клубов?Го изгасив интернетот пак ми излегува...
Досеганемаш направено профил на Social Club? Moра да направиш прво, да можиш со него да се логираш.

Инаку, од MaxPayneLauncher.exe пуштај ја играта. Пак ќе ти излегва тоа за updates, ама ако ти е интернетот ќе можиш Offline Mode да играш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom