Max Payne 3

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
Ја симнав од замунда 12.5GB е, ама нешто глупо е инсталацијава што е проблемов вака што се инсталира? или нема да е проблем у овакви букви што е ова?
Capture.JPG

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Многу споро се иснталира :) 30 минути скоро а 17% е
Абе, не знам која верзија е ова твојата, ама многу голема е играта, значи долго ќе се инсталира...ама вака ти како што велиш ептен многу е.

Не знам шо е работата. :confused:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.696
Поени од реакции
34.217
Blackbox instalacijata trae I poveke od 30min, ke bide.

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
малце имав проблеми со кракот ама ја напраив :D
супер е играта

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
При инсталација на играта го исклучив интернетот, се инсталира се убаво без никаков ерор, и притискам на иконата за да ја пуштам играта, но ми излегува ерор, ќе може помош ако знае некој што е проблемов?
Capture.JPG

Iµµortal

사범님
Член од
26 јули 2011
Мислења
711
Поени од реакции
387
При инсталација на играта го исклучив интернетот, се инсталира се убаво без никаков ерор, и притискам на иконата за да ја пуштам играта, но ми излегува ерор, ќе може помош ако знае некој што е проблемов?
Прегледај го приврзокот 52454
блокирај ја играта да не иде на интрнет преку firewall да не мора да го гасиш нетот

Член од
22 јули 2010
Мислења
778
Поени од реакции
447
блокирај ја играта да не иде на интрнет преку firewall да не мора да го гасиш нетот
во ред, го средив проблемот благодарам!

Први впечатоци од играта.... графиката е океј, но малце е здодевна (бар до чаптер 2 до кај што сум стигнат) и плус тоа ме нервира доколку ме убијат многу назад враќаат на мисијата! :/

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Може ли помош.Неможам да ја активирам синглплеер може само мултиплеер.

bt2gp6lkarp9lpl1761v.jpg

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Ја симнал ли некој играва од Арена БГ Реалоадед верзијата.Дали добро работи,да не бара некој кодови?

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Ја симнал ли некој играва од Арена БГ Реалоадед верзијата.Дали добро работи,да не бара некој кодови?
Jас пред некој ден ја спуштив RELOADED, не прави проблеми при инсталацијата, кракот работи, ама порблеми прави ако оставиш да ги инсталира новите updates шо се. Нема да ти се пушта тогаш. Пред да ја пуштиш играта, исклучи го интернетот и играј Offline Mode.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Како да го средам ова со Социал клубов?Го изгасив интернетот пак ми излегува...

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Како да го средам ова со Социал клубов?Го изгасив интернетот пак ми излегува...
Досеганемаш направено профил на Social Club? Moра да направиш прво, да можиш со него да се логираш.

Инаку, од MaxPayneLauncher.exe пуштај ја играта. Пак ќе ти излегва тоа за updates, ама ако ти е интернетот ќе можиш Offline Mode да играш.

Kajgana Shop

На врв Bottom