51743
Тепач на време
- Член од
- 27 октомври 2010
- Мислења
- 47
- Поени од реакции
- 5
Мислам дека на 17тиДали некој знае кога треба да одиме да си ги земеме индексите?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека на 17тиДали некој знае кога треба да одиме да си ги земеме индексите?
ова гранка сегде е истаТака е кај нас, плати па клати![]()
Јас средно економски завршив.Дилема за полаѓање меѓу Математика и Англиски
И двата предмети не ми одат баш најмногу, ама моментално Математика знам поќе, Англиски проблем ми е шо треба да се пиши есеј !
Барам совети од вас тие шо учеле стручни школи како си поминале ?
Кој би одбрал математика пред англиски?Дилема за полаѓање меѓу Математика и Англиски
И двата предмети не ми одат баш најмногу, ама моментално Математика знам поќе, Англиски проблем ми е шо треба да се пиши есеј !
Барам совети од вас тие шо учеле стручни школи како си поминале ?
Да не беше математиката немаше да пишуваш на форумов.Потупаџиски предмет од математика не постои. Ја учиш и во средно и на повеќето факсови и после ја баталуваш секако доколку не планираш да станеш професор по математика......
Јас бев еден од нивТие од Калиопи таборот.
Јас ко охриѓанец Џоко си го застапвевЈас бев еден од нив![]()
Се мислам дали да се запишувам на Економски или на Техничкио кај вас, ама видов дека и со информатика примаат на Економски така да најверојатно ќе земам информатика.Историја ако ти оди убо со годините (ако ги памтиш, нема проблем да имаш). Информатиката од ова година вежбите се прат во Linux, нив во план му беше уште лани да биди во Linux
ама последна генерација лани беа шо праеја во Windows. Првиот дел од полагањата по Информатика ти се состои од 20 прашања кој биле лесни, а другиот дел прајш вежби во Word, Power Point i Excel
Друже ако си за на технички...шо сакаш земајСе мислам дали да се запишувам на Економски или на Техничкио кај вас, ама видов дека и со информатика примаат на Економски така да најверојатно ќе земам информатика.
Стварно нема многу голема заинтересираност?Друже ако си за на технички...шо сакаш земајнема проблем примен си
само гледај да не падниш..п да се влечкаш по втор пат