Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Компјутерски науки и инженерство.
Одбрав информатика бидејќи во службен весник пишуваше дека треба тој од општообразовните.
Јас сум на тој. Ова година се бараја 60 државна 60 приватна. В година незнам како ќе биди. Инаку има заинтересираност од сите училишта.Ама со тој со 3 години се амортизира некако бројката и не е многу тешко да се влези во овај.

Јас сум на тој. Ова година се бараја 60 државна 60 приватна. В година незнам како ќе биди. Инаку има заинтересираност од сите училишта.Ама со тој со 3 години се амортизира некако бројката и не е многу тешко да се влези во овај.
Ај ако не ти е тешко кажи ми како е шо е на факултетот, конкретно што се учи, лесно/тешко :) ?
Предавањата како се-секој ден од колку до колку?

Некој го има клучот од 2011та година по македонски? Ми треба, ако го има нека го прати.

Заби имаш ? :ROFLMAO:
Че го јадиме стапоФ со офтопик ај ај :D
Иначе ми треба клучов со намера сум да напрам електронско апликациче за матурантите. Вие си поминавте на редот, и јас си поминав, ама сакам нешто корисно да напрам во слободново време.

Некоја информација за годинава дали ке има блокатори и видео надзор како што беше најавувано ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom