Prime
Оптимус
- Член од
- 4 јули 2010
- Мислења
- 6.197
- Поени од реакции
- 8.221
на кој смер сакаш?Стварно нема многу голема заинтересираност?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
на кој смер сакаш?Стварно нема многу голема заинтересираност?
Нема врска смерови,полагајте што било ако ви се добри оцените ќе ве примат и вака и така на факултет.на кој смер сакаш?
Компјутерски науки и инженерство.на кој смер сакаш?
Јас сум на тој. Ова година се бараја 60 државна 60 приватна. В година незнам како ќе биди. Инаку има заинтересираност од сите училишта.Ама со тој со 3 години се амортизира некако бројката и не е многу тешко да се влези во овај.Компјутерски науки и инженерство.
Одбрав информатика бидејќи во службен весник пишуваше дека треба тој од општообразовните.
Ај ако не ти е тешко кажи ми како е шо е на факултетот, конкретно што се учи, лесно/тешкоЈас сум на тој. Ова година се бараја 60 државна 60 приватна. В година незнам како ќе биди. Инаку има заинтересираност од сите училишта.Ама со тој со 3 години се амортизира некако бројката и не е многу тешко да се влези во овај.
Прашај ме дали ми чини нетот. Шо си се попалил од одма
Еј не ми го чепкај другаротПрашај ме дали ми чини нетот. Шо си се попалил од одмаФала успат.
Безкичмењак сум јас.....барај нешто друго.Еј не ми го чепкај другарот
Кршам кичми за него !
Заби имаш ?Безкичмењак сум јас.....барај нешто друго.![]()
Че го јадиме стапоФ со офтопик ај ајЗаби имаш ?![]()
Хахахахахахаххаахахахаххахахахахаха си ме пресмеалЗаби имаш ?![]()
Нешто планираш?Некоја информација за годинава дали ке има блокатори и видео надзор како што беше најавувано ?