Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
На економски имаше многу гужва, за саат време завршив јас, ама некако не беше баш организирано. И покрај тоа што имаше бројчиња се направи страшна гужва, и да, системот им падна неколку пати па мораше да чекаме, и имаше некои неправилности кај некои апликации а се беше потполнето, значи сепак електронските пријави не се покажаа баш најсјајни :)

експериментални глувци сме ние :pos:
на нас тој електронски систем го експериментираат, па прва година е оваа нели со електронско пријавување:)

Такса си е такса бе во буџет оди, само речи му адм. такса 50 ден и тој ти дава само да потпишиш..:D
Лајнарка бе една,ме тераше да барам на интернет,ама ја средиф после ;) хаха :)

како поминавте на уписите? има ли овде некој на медицина што предаде документи?
Женсками предаде документи за медицина а кога ке ги даваат резултатите?

27ми мислам. :)

На 21ви ќе излезат првите резултати, па после ќе има рок за приговори, па прва прелиминарна листа, па пак рок за преговори па на 27 е конечното, мислам :)

Прашувам за една моја блиска другарка.Таа не положи на матурата, па полагаше во август. Но сакам да прашам дали некој/а знае кога ќе има реултати ?! полагаше пред недела дена...

^Точна дата не знам, ама најверојатно би требало пред вториот уписен рок. Значи пред 1 и 2 септември или кога и да е вториот уписен рок.

ај да видам резултати од ПМФ ќе можи некој да ми даде линк :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom