Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Извинете дали ќе може некој да ми каже колку плаќаат оние студентии кои се примени на факултет по основа на националност?
--- надополнето: 27 август 2012 во 18:42 ---
Извинете дали ќе може некој да ми каже колку плаќаат оние студентии кои се примени на факултет по основа на националност?
--- надополнето: 27 август 2012 во 18:42 ---

Ако си во државна квота сега само 100 евра треба да се уплатат така ? сега се уплаќа за зимскиот семестар ??

напраем грешка. во уплатницата за ИКСА, кај назив на примачот напишав Градежен факултет а требаше у. Кирил и Методиј ? што да праем сега

da ne znae nekoj slucajno do koga treba najkasno da se plati ratata na i site ostanati potvrdi na filozofski fakultet institut za bezbednost odbrana i mir

напраем грешка. во уплатницата за ИКСА, кај назив на примачот напишав Градежен факултет а требаше у. Кирил и Методиј ? што да праем сега
Pa i jas napisav FEIT a ne UKIM.. i sega ? Da ne ke ne vratat ? :D

Официјално: Потпишав 4 годишен договор со ТФБ за 200 евра плата.

На факулетет ќе ни ги дадат, така мене ми кажа една другарка...а кога не знам :D
па вие уште не појдени одма за индекси :pos:

Дали некој знае кога треба да одиме да си ги земеме индексите?
Па мислам ќе ни ги даваат на 17ти. Барем на мојот факултет ќе биде така, дали е исто кај сите не знам, ама би требало.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom