Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување

eli4kaaaa напиша:
пиши ги темите :\
имаш нешто во сандачето ;)
Manchester United is a more than a club, it's a WHOLE UNIVERSE!!!
ај и менеееее те молааааам

Се работи за еб*ани 100 или 180 збора луѓе, спомни го насловот, кажи твое мислење околу тоа...не можете ли да напишете пет проклети реченици?

Ете некој можеби не може. А на пример ти ако пристапиш со изрази какви што сега употребуваш, бадијала ќе ти бидат и 300 збора да напишеш.

Ништо лично само не можеш ти на никој да му судиш дали знае или не.

Јас да знаев дека ќе има волку тролање на темава уште од лани ќе ја читав.

А за сите потресени деца што добиваат потенцијална аритмија од потенцијална тема на која треба да напишат 120 збора, една кратка порака:

Вие не сте за факултет.

Фала, поздрав.

Се работи за еб*ани 100 или 180 збора луѓе, спомни го насловот, кажи твое мислење околу тоа...не можете ли да напишете пет проклети реченици?
Не можеме :D

Ете некој можеби не може. А на пример ти ако пристапиш со изрази какви што сега употребуваш, бадијала ќе ти бидат и 300 збора да напишеш.

Епа ако тој некој не знае може да седне и да научи, а не да седи на форум и да чека готови теми. Зошто така нема никогаш да научи, и тоа не е начин на кој шо треба да функционира матурата. Во оваа тема треба да се дискутира за матура, да се помогне на оние кои не знаат...ама не и да се моли за есеи и прашања.

Извини што реплицирам ама постот ми упадна во очи.

Не е работата дека јас судам за нечиј англиски или тој колку знае. Реалноста е дека цвикаат како јагниња пред Велигден заради тема чија содржина е еднаква на писмо од Свет. Не пишуваме похвални слова/трактати, поентата е да формираш реченици кои имаат смисол и да ги склопиш во целина.

П.С.

Од сигурни извори за сите математичари: Ќе мора да објасните решението на Поинакаровата непозната, таа задача давала најмногу бодови. Изгуглајте, не е страшно решение.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom